Mireasa Sezonul 2 Episodul 140 din 22 februarie 2021

Misiunea din gala a fost una grea si toata lumea a trebuit sa nominalizeze o fata si un baiat pentru eliminare, votul a fost secret iar in randul fetelor cele mai multe voturi au mers spre Andra si Stefania iar la baieti Adelin a fost cel vizat, insa votul publicului a fost unul surprinzator iar acesta a fost oficial eliminat. In clasamentul fetelor Bianca a fost pe primul loc iar pe cel secund Stefania care este salvata, iar ultima fata aflata in clasamentul publicului urma sa plece acasa, decizia finala ii apartinea lui David care detinea o amuleta si in cele din urma a salvat-o pe Andra, si a lasat-o pe ea sa aleaga daca isi doreste sa ramana sau nu.

Competitia intra in linie dreapta si doar cateva zile ii mai desparte pe concurenti de finala unde se decide cuplul care o sa castige, Alexandru si Andreea au avut o serie de reprosuri din partea fanilor cum ea ar fi facut aceste lucruri doar pentru bani si a ramas sa se gandeasca daca vor face pasul cel mare catre o cunoastere mai bine.

Mireasa 22 februarie 2021 Online

Orgoliile si-au spus cuvantul, egoul lucreaza mai mult decat acesta si trebuie lasat deoparte sa intre iubirea in ambele cupluri care deja s-au oficializat. David nu obisnuieste sa isi ceara scuze pentru ca nu considera ca gestul sau nu ar fi gresit iar in gala tot gandul sau a fost sa nu o salveze si a lasat-o pe ea sa aleaga crezand ca isi doreste cumva acelasi lucru precum el, sa plece din casa si sa isi traiasca povestea de dragoste afara.

Hotarate si fara un tipar anume fetele vin sa isi gaseasca un barbat hotarat de la care are ce invata la Mireasa sezonul 2 Episodul 140 emisiune difuzata in data de 22 februarie 2021 aventura vietii si o experienta unica traiesc fiecare din casa iar potrivirea trebuie sa fie cuvantul care sa pluteasca, de la inceput totul se anunta a fi promitator concurentii sunt mai decisi ca niciodata si vor sa isi traiasca viata.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

error: Content is protected !!