Mireasa Sezonul 2 Episodul 137 din 18 februarie 2021

Competitia a devenit o calatorie sentimentala iar cuplurile care s-au oficializat prind si mai mult curaj pentru a face pasul cel mare, prezentarea in fata unui ofiter ce oficializeaza casatoria lor. Desi a fost un drum greu de sase luni, sambata se decide ce o sa fie pe viitor asta pentru ca gala ce urmeaza se anunta una plina de emotii si in cele sase luni unii au avut timp de cunoastere, ce o sa se intample in gala ramne de vazut si maine.

Intre timp cei care isi doresc, pot vota favoritii prin cele trei modalitati de votare obtinute acestea fiind foarte securizate dupa acuzele ce aparute cum se fraudeaza voturile. Mihai si Bianca este cuplul care a mai avut ceva de discutat iar petrecerea a generat o serie de discutii intre cei doi, acesta i-ar fi reprosat Biancai ca ar fi vazut el cum se uita la un anumit baiat cu alftel de ochi decat considera a fi normal.

Mireasa 18 februarie 2021 Online

Dialogul unei iubiri recastigate intervine intre Bianca si Mihai care tin sa isi spuna motivele care stau la baza neintelegeri lor dar si cum isi doresc acestia sa se comporte de-a lungul timpului. O alta viziune asupra iubirii a fost descoperita si climatul mai linistit dintre ei se simte mai linistit in cuplul lor iar acest lucru nu face decat sa bucure pe majoritatea din casa, desi este doar un singur premiu multi concurenti nu mizeaza sa obtina aceste materiale ci implinirea pe plan sentimental este scopul principal pe care unii il urmareste.

Hotarate si fara un tipar anume fetele vin sa isi gaseasca un barbat hotarat de la care are ce invata la Mireasa sezonul 2 Episodul 137 emisiune difuzata in data de 18 februarie 2021 aventura vietii si o experienta unica traiesc fiecare din casa iar potrivirea trebuie sa fie cuvantul care sa pluteasca, de la inceput totul se anunta a fi promitator concurentii sunt mai decisi ca niciodata si vor sa isi traiasca viata.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

error: Content is protected !!