Mireasa Sezonul 2 Episodul 133 din 13 februarie 2021

Mastile concurentilor vor cadea pe rand iar adevarul o sa iasa la iveala prin testul suprem al increderii, asteptarile vor fi inselate insa ramane sa vedem cine sunt cei vizati, astazi o sa ne despartim de doua dintre concurente, desi acest lucru nu place nimanui ramane doar sa vedem care sunt cele vizate, saptamana trecuta a fost importanta am putea spune, asta pentru ca am aflat chiar de la David ca uneori sentimentele se pot schimba din pricina unor neintelegeri, acestia au trecut prin foarte multe stari intr-un interval de timp relativ scurt.

Radu si Madalina au reusit sa isi petreaca mai mult timp impreuna si sunt foarte convinsi de ceea ce isi doresc sa faca, cele doua zile alaturi de el au bucurat-o enorm, de acelasi lucru au avut parte si David cu Andra, desi initial li s-au parut putin ciudat tachinarile dintre ei au fost cele care i-au apropiat si mai mult. A fost o saptamana plina si cu invitati pe masura, Armando si Andra au venit pentru a incuraja concurentii din casa.

Mireasa 13 februarie 2021 Online

Incercarile Claudiei de a calma cumva fiecare stare a lui Adelin i-a adus critici din partea Andreei, si pentru ca nu a inteles cu ce a gresit mai exact aceasta a incercat sa afle care este problema direct de la sursa. Odata cu lamurirea acestui aspect totul pare sa se fi mai calmat, un lucru este cert cine a inceput aceste discutii trebuie sa le si opreasca. Madalina si Radu au deja planuri de viitor insa doamna Mia nu pare convinsa, desi cei doi isi doresc sa aiba un apartament al lor sunt cateva voci care nu ar avea incredere destula in sentimentele lor.

Hotarate si fara un tipar anume fetele vin sa isi gaseasca un barbat hotarat de la care are ce invata la Mireasa sezonul 2 Episodul 133 emisiune difuzata in data de 13 februarie 2021 aventura vietii si o experienta unica traiesc fiecare din casa iar potrivirea trebuie sa fie cuvantul care sa pluteasca, de la inceput totul se anunta a fi promitator concurentii sunt mai decisi ca niciodata si vor sa isi traiasca viata.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

error: Content is protected !!