Mireasa Sezonul 2 Episodul 112 din 20 ianuarie 2021

O experienta care a schimbat radical viata unor concurenti este aproape de final, pana atunci mai sunt cateva obstacole de trecut, sambata in gala eliminarile vor pune in pericol cuplurile din casa si de aceasta data vor pleca acasa un baiat si o fata insa jocurile din casa i-au adus doua amulete Biancai si lui Radu si ramane de vazut ce decizii vor lua si cum vor evolua evenimentele din casa. Daca tot s-a vrut revenirea Stefaniei in casa aceasta pare sa revina, si cu ganduri noi avand multe de transmis concurentilor dar si parerea sa despre Mihai.

Cu doar doua zile inainte de eliminare mai este putin timp pentru a deslusi evenimentele ce vor urma, doamna Mia considera ca pentru moment toata lumea este fericita. Desi David a declarat ca este pregatit sa o ceara pe Andra astazi a batut in retragere iar cei doi vor avea parte de o surpriza, insa cu cat se apropie finala cei doi mai tare resimt presiunea de a se decide asa ca vorbesc intens despre orice detaliu impartasindu-si gandurile.

Mireasa 20 ianuarie 2021 Online

Planurile si ideile personale ale lui David vor sa fie respectate motiv pentru care supriza pe care fanii dar si familia i-au pregatit-o nu parea a fi o varianta bucuroasa, cel putin asa s-a vazut pe chipul sau imediat dupa ce Simona i-a oferit al doilea inel dar si o cerere in casatorie personalizata brodata de catre o doamna care este fana principala a cuplului lor. Cu atata sustinere in spate David pare sa aiba o retinere in privinta relatiei sale cu Andra, insa a lasat sa se inteleaga ca nu a dat inapoi ci trebuie ca el sa isi gaseasca decizia momentului.

Hotarate si fara un tipar anume fetele vin sa isi gaseasca un barbat hotarat de la care are ce invata la Mireasa sezonul 2 Episodul 112 emisiune difuzata in data de 20 ianuarie 2021 aventura vietii si o experienta unica traiesc fiecare din casa iar potrivirea trebuie sa fie cuvantul care sa pluteasca, de la inceput totul se anunta a fi promitator concurentii sunt mai decisi ca niciodata si vor sa isi traiasca viata.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

error: Content is protected !!