Mangalita Episodul 8 din 8 Noiembrie 2019

Emilia stie cum sa se comporte cu Stelu cand isi doreste cu orice pret ceva de la el, si el a spus ca orice vine din partea ei oricand se poate rezolva dar nu si un lucru stiind ca relatia lor este una discreta si dupa el asa ar vrea sa ramana intotdeauna insa ii spune totusi sa mearga impreuna la o nunta si nu orice fel ci sa o faca chiar ei, dar destept de fire si cum tot timpul stie sa scape de orice situatie Stelu vine cu o idee care sa o convinga sa o uite pe prima. Pentru ca nu s-a tinut de cuvant asa cum a promis inainte de alegeri cetatenii vin in numar mare pentru a cere socoteala si pentru a primi faptele care li se cuvin.

Un nou serial de comedie care isi propune sa faca o mare concurenta atat prin scenele pe care le va prezenta in fiecare episod difuzat la finalul saptamanii in fiecare seara de duminica, Mangalita este de departe cea mai inovatoare aventura intr-un sat cu acelasi nume prin care totul se evidentiaza incepand de la primar si pana la sateni, principala lor atractie fiind banii si munca putina presarata cu fapte marete regasite doar pe hartie si cum povestea nu este completa apar zilnic alte probleme care pun in dificultate buna functionare a tuturor treburilor.

Mangalita 8 Noiembrie 2019

Serialul produs 100% in Romania incearca sa prezinte elemente care fac parte din viata cotidiana dar si cea politica in care orice primar care nu are sanse de a-si pastra locul incearca diferite metode putin mai legale prin care sa mai prinda inca un mandat, si cum el stie totul si are legaturi peste tot sansa de reusita de apropie de final, locuitorii nu sunt nici ei mai departe de cel care ar trebuie sa-i reprezinte cu mandrie, acestuia se incurca in tot felul de smecherii si afaceri dubioase care de multe ori dau gres.

Actorii din serial au deja numerose proiecte la activ, acesta fiind inca unul dintre ele si care probabil se spera sa ajunga la cat mai multe sezoane asta dupa ce un alt serial concurent face deja furori printre telespectatori si care se delimiteaza degajat de orice rating de fiecare data cand este difuzat.

Mangalita Episodul 8

Filmarile au avut loc intr-o locatie din tara noastra si din productie fac parte peste 60 de persoane, Mangalita porneste de la premiza ca este locul unde pana si peisajul te fura, iar daca intampini ceva probleme politia iti da doar 30 de zile pana cand ancheta va incepe si totul se va rezolva ulterior daca se va gasi un vinovat totul fiind spuse chiar de agentul Sica, om cult ajuns in postura de politist si caruia ii plac manelele mai mult decat poeziile.

Asadar astazi si in fiecare seara de duminica suntem asteptati sa vizionam de la ora 20.00 cea mai tare comedie iesita din peisaj Mangalita Episodul 8 disponibila la orice ora pe AntenaPlay si care este difuzata astazi 8 noiembrie 2019 avand premiera primului sezon. (Sursa: a1.ro)

Varianta 1.

error: Content is protected !!