Ma numesc Zuleyha Episodul 20 din 20 Februarie 2020

Demir este arestat pentru posibila complicitate in uciderea lui Sait, ajuns in aceasi celula in care rivalul sau a fost acesta decide sa se imprieteneasca, cu toti colegii sai asa ca le-a impartit tuturor bani, haine dar si alte lucruri. A doua zi Hunkar considera ca isi poate folosi numele pentru a-si elibera fiul insa se loveste de un refuz total din partea procuroarei de caz si drept urmare refuza eliberarea acestuia nici macar pe cautiune, Fekeli ii si intalnire mai tarziu cu Hunkar si discuta despre problemele lor readucand in decor si amintiri de cand ei se placeau. Unul dintre avocatii angajati ii aduce o veste si mai proasta spunand ca pentru a-l elibera pe Demir din inchisoare trebuie sa gaseasca adevaratul vinovat sau oricine si-ar asuma acest lucru, asa ca il gaseste pe Gaffur promitandu-i o locuinta numai a lui, bani dar si alte favoruri daca preia el fapta sa. Cetin afla involuntar o discutie prin care descopera adevaratul faptas si imediat ii spune sefului sau Fekeli, care o anunta pe Hunkar astfel ca reuseste sa-l prinda iar Demir sa fie eliberat.

Acum fiind eliberat Hunkar decide sa-i ceara explicatii pentru ca a stiut de faptul ca Fekeli a fost nevinovat in conflictul avut cu tatal sau si ii spune ca nu-i v-a oferi binecuvantarea pentru fapta sa, Demir considera ca mama sa ii tine partea prea mult unui om care l-a lasat fara tata asa ca i-a decizia de a pleca din locuinta, Yilmaz in continuare considera ca Demir este vinovatul pentru Sait si nu stie cum de a reusit sa iasa atat de repede din ichisoare mai ales ca el a stat la fel ca el.

Ma numesc Zuleyha Episodul 20 HD

Evenimentele din viata celor doi iubiti Züleyha si Yilmaz au loc intr-o comunitate de oamenii ale caror principii sunt strans legate de cultura si ambii tineri trebuie sa respecte traditiile pe care timpurile le impune, totusi indiferent de situatia prezentata ei sunt mai hotarati sa ramana uniti in dragostea lor si si sa faca absolut orice este necesar pentru a ramane impreuna. Yilmaz Akkaya este imaginea unica a barbatului puternic si dispus sa isi sacrifice orice inclusiv propria viata doar pentru a ramane impreuna cu femeia pe care o iubeste si o respecta, in timp ce Züleyha este aproape copia fidela a iubitului ei insa uneori are mici scapari de personalitate, cu toate ca frumusetea ei nu prea o ajuta in amumite situatii a decis sa renunte la orice plan si vis doar pentru a se vedea casatorita cu, cel pe care il iubeste, dar soarta lor se schimba si o singura greseala schimba absolut orice in viata lor.

Ma numesc Zuleyha 20 Februarie 2020

Totusi in cele cincizeci de episoade difuzate peripetiile celor doi evidentiaza ca dragostea curata poate invinge orice si chiar daca incercarile unora vin sub forma de atac iubirea si devotamentul sunt cele doua arme care impreuna pot invinge orice obstacol. Incepand de miercuri si pana vineri in fiecare seara avem cateva ore difuzate din Ma numesc Zuleyha Episodul 20 o poveste intriganta si plina de emotie si suspans din 20 februarie 2020 doar pe Kanald ce poate fi urmarit subtitrat in romana de la ora 20.00 imediat dupa difuzare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!