Ma numesc Zuleyha Episodul 16 din 12 Februarie 2020

Plecata intr-o plimbare impreuna cu Sermin, Zuleyha spera sa aiba succes in planul ei de a-l parasi pe Demir, insa in drum spre casa masina se opreste si norocul face ca in acel moment Yilmaz sa treaca si sa o ajute, intreaga scena este vazuta de Sait care este angajatul ambelor tabere asa ca nu spune nimic acasa, Sermin ajunsa acasa ii spune lui Hunkar de faptul ca Yilmaz s-a gasit cu Zuleyha si ca a vazut ca intre ei exista o mica sclipire de iubire, insa este intrerupta. Insa seara are sa le aduca noi conflicte pentru ca la o actiune de caritate a fundatiei lui Demir, Yilmaz este si el prezent si ofera cea mai mare suma pentru perna facuta de Zuleyha fapt ce il enerveaza pe acesta iar a doua zi cand Yilmaz ii retrimite perna acasa in semn sfidator, Demir ii da foc si o arunca in lac. Sanyie si Gaffur au fost dati afara din conac si au inchiriat o camera la un hotel modest, moment in care incalcamintea i se rupe lui Sanyie, insa mergam sa i-a masa in oras acesta observa ca toti banii i-au fost furati, asa ca se intoarce la ferma si cu rugaminti incearca sa o convinga pe Hunkar sa-i ierte si sa-i primeasca la treburile lor de odinioara. Sermin a lasat impresia ca Zuleyha a plecat de casa si este criticata de Demir pentru ca i-a indus in eroare pe toti cu afirmatiile ei care au dus la scene de neincredere in relatia lor.

Evenimentele din viata celor doi iubiti Züleyha si Yilmaz au loc intr-o comunitate de oamenii ale caror principii sunt strans legate de cultura si ambii tineri trebuie sa respecte traditiile pe care timpurile le impune, totusi indiferent de situatia prezentata ei sunt mai hotarati sa ramana uniti in dragostea lor si si sa faca absolut orice este necesar pentru a ramane impreuna.

Ma numesc Zuleyha Episodul 16 HD

Yilmaz Akkaya este imaginea unica a barbatului puternic si dispus sa isi sacrifice orice inclusiv propria viata doar pentru a ramane impreuna cu femeia pe care o iubeste si o respecta, in timp ce Züleyha este aproape copia fidela a iubitului ei insa uneori are mici scapari de personalitate, cu toate ca frumusetea ei nu prea o ajuta in amumite situatii a decis sa renunte la orice plan si vis doar pentru a se vedea casatorita cu, cel pe care il iubeste, dar soarta lor se schimba si o singura greseala schimba absolut orice in viata lor.

Ma numesc Zuleyha 12 Februarie 2020

Totusi in cele cincizeci de episoade difuzate peripetiile celor doi evidentiaza ca dragostea curata poate invinge orice si chiar daca incercarile unora vin sub forma de atac iubirea si devotamentul sunt cele doua arme care impreuna pot invinge orice obstacol. Incepand de miercuri si pana vineri in fiecare seara avem cateva ore difuzate din Ma numesc Zuleyha Episodul 16 o poveste intriganta si plina de emotie si suspans din 12 februarie 2020 doar pe Kanald ce poate fi urmarit subtitrat in romana de la ora 20.00 imediat dupa difuzare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!