Lorelai Mosnegutu la Romanii au talent 10 martie 2017

A facut o sala intreaga sa planga, o fetita inger! Emotiile au trecut si dincolo de ecrane, totul a fost cuprins de emotie! A primit al 3-lea Golden Buzz si a fost trimisa direct in semifinala, a meritat, a cantat piesa “A million stars” un moment plin de emotie!!! In ciuda faptului ca nu are maini, a dovedit ca viata ne ofera lectii de viata zilnic.
Lorelai Mosnegutu
Un moment in care poti constata ca oamenii sunt plini de talent indiferet: “Cel mai mult m-a impresionat cand a inceput sa planga si nu isi putea sterge lacrimile, si cand a vrut sa ma stanga in brate dar de fapt nu avea cum pentru ca nu are manute“, a spus Mihaela Radulescu.

Florin Calinescu a lacrimit pe tot parcursul momentului pus in scena de Lorelai.
Mihaela Radulescu Schwartzenberg a apasat Golden Buzz si a trimis-o direct in semifinala

Copiii care se plâng ca nu au bicicleta sau ultimul model de telefon trebuie sa o vadă pe aceasta fetiță!!!
Bravo ei , deși este prima data când mi-a dat lacrimile ……asta dovada ca noi ne plângem cei care avem de toate, dar alți care își doresc sa facă ceva de la viata , se chinuiesc cu problemele lor……asta este o lecție pe care sa nu uitam niciodată, orice se poate indiferent de situație doar trebuie sa crezi în primul rand în tine și in al doilea rand sa nu te dai batuta niciodată…….. Viata ne da multe lovituri chiar atunci când nu te aștepți, ii mulțumesc lui Dumnezeu ca m-a adus pe lume mi-a dat o viata frumoasa.

Emoționată până la lacrimi… un copil care nu s-a născut perfect dar care ne arată noua tuturor celor “perfecți”, ce înseamnă cu adevărat PERFECȚIUNEA!!! Felicitări, iar Dumnezeu să-i de putere și sănătate să-și ducă la bun sfârșit toate visele!

Lorelai ,castigatoarea Romanii au talent 2017 !
Felicitari Mihaela Radulescu ,ai dovedit inca o data ca ai o inima mare!

Sunt cateva din comentariile fanilor pe Facebook.

error: Content is protected !!