Lasa-ma, imi place! Camera 609 Episodul 17 din 22 Decembrie 2023

Dupa lungi tatonari intre Eva si Victor se intrezare o speranta de impacare iar cei doi ajung chiar sa isi exprime sentimentele prin fapte. Doru ii conduce cu grija pe Adina si Mara in casa sa, simtindu-se intrigat sa descopere starea actuala a relatiei lor, insa Adina ii aduce la cunostinta ca decizia de divort ramane neschimbata, situatia devine tensionata in momentul in care cele trei surori, intr-o atmosfera de asteptare, fac o descoperire uluitoare cand privesc spre Doina, aceasta se prezinta intr-o varianta complet reinventata si surprinzatoare. De cealalta alta parte a povestirii, Diana se adreseaza in cautarea sprijinului Luminitei, dezvaluind ca Victor a fost concediat de la firma. Luminita, in incercarea de a o ajuta, o indruma pe Diana catre Lara si o trimite in camera acesteia, fiind alertata de prezenta lui Flory. In timpul acestor intamplari, Lenuta ii dezvaluie lui Violeta ca Diana este la Luminita, desi aceasta din urma o surprinsese deja in locatie.

Cand Diana ajunge la sediul biroului, Roxana o intampina cu o veste surprinzatoare, anuntandu-i hotararea de a pune punct colaborarii cu firma de arhitectura. In plus, Roxana ii comunica ca este esential sa restituie suma de bani primita anterior pentru proiectul ce tinea de situatia tatalui ei. Aceasta schimbare de curs in relatia lor profesionala adauga o nota tensionata la atmosfera biroului, marcand o rasturnare neasteptata a evenimentelor pentru Diana. Intre timp Luminita incearca toate metodele prin care sa determine pe Flory sa revina acasa, ea spune ca nu-i place deloc sa fie singura si are de gand sa actioneze.

Lasa-ma, imi place! Camera 609 Episodul 17 din 22 Decembrie 2023 Online

In privinta mostenirii incep deja sa apara primele discutii iar deodata cu aparitia lui Edi multe evenimente isi vor schimba cursul deja actual. Preocuparea si teama se instaleaza in sufletele lui Violeta si Sergiu in privinta lui Victor. Acesta impartaseste cu ei dezvaluirea tulburatoare ca fosta lui partenera de viata a recurs la plagiat in ceea ce priveste designul interior al proiectului. Intr-un context separat, Eva isi impartaseste cu Mara, Adina si Florentina momentul de revelatie in care a descoperit cu uluire ca Diana a copiat designul, aducand astfel o nota de complicatie si lipsa de incredere in cadrul echipei lor.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!