Lasa-ma, imi place! Camera 609 Episodul 14 din 24 Noiembrie 2023

Adina ii cere lui Doru sa se desparta si asta deoarece el refuza aproape intotdeauna sa aiba o familie si chiar daca arata ca isi doreste un copil. Pe de alta parte, Doru spune ca nu are bani sa faca tot ce isi doreste si acesta ar fi unul dintre motivele expuse, asa ca a inchiriat casa unor straini, pentru a face rost de alti bani in plus, pe masura ce timpul trece, el se transforma in vechiul Doru cu aceleasi obiceiuri din tinerete, iar noul sau loc de munca.

Flory si Vlady au reusit sa-si dezvaluie problemele dupa ce au ascuns mult timp, anuntand-o pe Luminita ca in curand va fi bunica gemenilor. Cu toate acestea, vestea neasteptata ca vor avea doi copii il face pe Vlady sa se bucure, dar nu pare sa inteleaga ca problema de acum va incepe, Luminita pare sa fie pregatita pentru orice, deoarece deja isi face amenajarea casei in functie de preferintele celor doi viitori nepoti si cum lucrurile se schimba nu este exclus sa aiba parte de o supriza.

Lasa-ma, imi place! Camera 609 Episodul 14 din 24 Noiembrie 2023 Online

Relatia Evei si Victor devine una de cuplu real, chiar daca in spatele a ce se vede se afla un contract, amandoi par sa fie destul de implicati emotional iar pana la a aparea crizele de gelozie mai este doar un singur pas. Productia se concentreaza pe o poveste de dragoste rebela, avand la baza personaje de cuplu, cele doua personaje principale nu se indragostesc la prima vedere si se intalnesc oarecum accidental, lucrurile incep usor sa se schimbe iar situatiile in care se provoaca unele actiuni nu lipsesc dar si cele in care lucrurile merg aproape prost, unele dintre ele vor fi comice dar si romantice, in plus, povestea vorbeste si are la baza o mostenire uriasa care nu poate fi mostenita prin succesiune, ci trebuie indeplinita o conditie specifica stabilita de testament si anume persoana care se va casatori prima din familie.

Se incearca cu pasi timizi o adaptare a bine cunoscutului serial Room 309, de aceasta data totul va fi in stilul original si autentic Romanesc, telenovela de comedie care are la baza si o actiune complexa de personaje isi va spune cuvantul cu fiecare episod, practic se aduc in evidenta o serie de intamplari cat si dorinte care reflecta oarecum realitatea zilelor actuale, ce se urmareste in Lasa-ma, imi place! Camera 609 Episodul 14 este firul narativ al dragostei, cum ea poate schimba destine dar si multe altele de aceasta data o vedem conditionata de bani, nu vor lipsi provocarile dar si drama afisata prin diverse intamplari personajele tinere vor aduce un surplus de savoare si vor fi apreciate indiferent de varsta, prima difuzare este astazi 24 noiembrie 2023 urmand ca in fiecare seara de vineri sa revedem cate o emisie.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!