Las Fierbinti sezonul 25 episodul 17 din 20 Martie 2024

Branzoi apeleaza la prietenii sai cei mai buni pentru a se duce la Popic sa isi recupereze curcanul lipsa, Robi isi face si el aparitia iar Celentano si Firicel se bucura ca s-a alaturat si el misiunii, odata ajuns la el in curte Popic nu recunoaste ca ar fi furat vreo pasare si refuza sa-i spuna cine ar fi fost in locul sau, si pentru ca nu se lasa inspectat Branzoi intra in cotet unde isi gaseste doua dintre oratanii si anume o curca si o rata pe care le si ia pentru ca ambele ii apartin.

Dalida vine la Aspirina pentru a-si da vestea cea mare si anume ca Nicu rata vrea sa-i fie sot, si are ganduri serioase pentru ca deja vrea sa se mute la ea, insa decizia ei nu pare sa fie una finala si acum ca are petit ea parca nu isi mai doreste asta pentru ca Vasile deja a parasit-o si nu se considera a fi gara, si intelege situatia insa Nicu pare cel mai potrivit.

Las fierbinti – Costinela (partea 2) din 20 martie 2024 Online

Giani vine la Bobita la bar impreuna cu noua sa cucerire si incepe prezentarile insa planul sau este aproape sa fie sabotat de Gianina si Dorel insa are sa se ocupe de amandoi, putin mai tarziu Vasile i se plange lui Nicu rata de mancarea pe care Dalida o face si cumva ii cere opinia daca ea i se potriveste ca viitoare sotie, in cele din urma Branzoi reuseste sa isi recupereze o parte din pasari si se bucura de reusita iar Robi se ocupa la cererea lui Celentano sa-i dea si o amenda.

Gata sa abordeze orice provocare, debuteaza noul sezon cu intentia de a castiga si mai multi admiratori in randul tinerilor. Asa cum bine stim, “Las Fierbinti” reprezinta singura productie de comedie care a prins radacini in inimile telespectatorilor odata cu fiecare episod difuzat, actorii tineri si plini de entuziasm au demonstrat inca o data ca si in tara noastra se poate realiza arta actoriceasca de calitate. Incepem prin a va informa ca serialul Las fierbinti sezonul 25 episodul 17 chiar de la data aceasta data si anume 20 martie 2024 episoadelor noi este accesibila in mod gratuit pe platforma Voyo la data mentionata anterior.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!