Las Fierbinti sezonul 25 episodul 16 din 19 Martie 2024

Nicu rata care este in trecere prin parc il zareste pe Vasile care de cateva zile tot se plimba si el si da de mancare la porumbei iar in mana are un rebus pe care zilnic incearca sa il completeze, acesta este curios care este planul sau si are sa afle ca este in concediu si din acest motiv are prea mult timp, Nicu il intreaba daca nu cumva este combinat cu Dalida iar el ii raspunde ca momentan este in probe si a spus sa-i ofere o sansa in acest sens, daca nu alta la rand.

Giani este surprins in timp ce se plimba pe ulitele satului de catre o femeie, aceasta se prezinta a fi Costinela o fosta cunostinta din tinerete pe care initial nu prea o recunoaste, ea ii spune ca l-a recunoscut inca dupa mers si chiar daca au trecut anii nu prea s-a schimbat deloc, in acelasi timp Gianina isi face aparitia si nu pare sa fie bagata in seama de el.

Las fierbinti – Costinela (partea 1) din 19 martie 2024 Online

Costinela ii spune lui Giani ca el a fost primul baiat pe care l-a sarutat in tinerete si are ceva amintiri cu el, aceasta ii propune sa se vada mai spre seara iar reactia lui este una epica, intre timp Gianina se duce la Bobita in bar pentru a-l intreba cine era persoana care era cu Giani mai devreme si nu a salutat-o inapoi cand a trecut pe strada insa un raspuns intarzie sa apara, totusi Bobita ii spune ca nu era acolo cand ea a fost la acea intalnire deci nu are de unde sa stie.

Gata sa abordeze orice provocare, debuteaza noul sezon cu intentia de a castiga si mai multi admiratori in randul tinerilor. Asa cum bine stim, “Las Fierbinti” reprezinta singura productie de comedie care a prins radacini in inimile telespectatorilor odata cu fiecare episod difuzat, actorii tineri si plini de entuziasm au demonstrat inca o data ca si in tara noastra se poate realiza arta actoriceasca de calitate. Incepem prin a va informa ca serialul Las fierbinti sezonul 25 episodul 16 chiar de la data aceasta data si anume 19 martie 2024 episoadelor noi este accesibila in mod gratuit pe platforma Voyo la data mentionata anterior.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!