Las Fierbinti sezonul 25 episodul 12 din 7 Martie 2024

Dorel incearca sa il evite total pe fratele sau Bobita spunand ca el munceste pentru ca are liber si daca pentru ei este joi el a ales sa fie duminica, si nu scrie nicaieri ca zilele pot fi la fel pentru toata lumea, Giani apare in vizita la Bobita dandu-se mare cu noii sai ochelari de firma ulterior face cinste tuturor care sunt la bar, insa Dorel imediat spune ca de fapt el a facut rost de bani ca i-a furat lui combinatia cu Turcu, si in acest sens are sa se roage pentru el sa nu-i mearga bine.

Robi il chestioneaza pe Celentano incercand sa afle unele informatii despre noii sai prieteni insa imediat il determina sa nu mai faca galagie si sa-i placa linistea, pentru ca la el in sediu nu este mereu ce el isi doreste iar prezenta lui este sa-i dea un caz, si anume este terminat ca soacra lui se plange de o durere de masea si nu mai poate suporta ca nu doarme de atatea zile.

Las fierbinti Stegulete din 7 martie 2024 Online

Primarul recunoaste ca a facut o petrecere direct la sediu si isi doreste ca Robi sa il ajute in acest sens, insa nu pare sa inteleaga ce isi doreste, asta pentru ca Dalida este omul sau de baza iar lipsa ei cumva devine suspicioasa, nici bine nu a terminat de discutat ca prefectul deja si-a facut prezenta iar curatenia trebuia facuta chiar de agentul Robi.

Gata sa abordeze orice provocare, debuteaza noul sezon cu intentia de a castiga si mai multi admiratori in randul tinerilor. Asa cum bine stim, “Las Fierbinti” reprezinta singura productie de comedie care a prins radacini in inimile telespectatorilor odata cu fiecare episod difuzat, actorii tineri si plini de entuziasm au demonstrat inca o data ca si in tara noastra se poate realiza arta actoriceasca de calitate. Incepem prin a va informa ca serialul Las fierbinti sezonul 25 episodul 12 chiar de la data aceasta data si anume 7 martie 2024 episoadelor noi este accesibila in mod gratuit pe platforma Voyo la data mentionata anterior.

Varianta 1.

Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!