Las Fierbinti sezonul 25 episodul 1 din 13 Februarie 2024

Robi a fost informat de Ardiles cu privire la intreaga sa bogatie si a inteles ca obiectivul sau este sa sprijine pe altii. Ardiles i-a comunicat despre intreaga sa avere si i-a avertizat ca este prea vulnerabil sa nu observe ca altii il exploateaza. Primarul Vasile l-a sfatuit sa-si puna toate lucrurile in ordine si sa-l ierte pentru actiunile sale, dar Robi a ramas hotarat sa-si duca la indeplinire planurile sale.

Vasile se simte extrem de fericit cand se trezeste dimineata, dar este cuprins de teama cand aude un zgomot in camera. Robi ii spune ca astazi este momentul sa se incheie si ca distractia s-a cam terminat. Bobita observa cum fratele sau Dorel ajuta un conational, iar Petrisor pare sa fie cel care vizeaza sa-l faca bogat. Cu toate acestea, Bobita ii cere lui Dorel sa isi aminteasca ca nu poate servi fara un sprijin mereu alaturi de el si ca acum, ca este la Petrisor, ar trebui sa se simta mandru ca detine un prototip de proiect care va schimba lumea.

Las fierbinti din data de 13 Februarie 2024 Online

In timp ce Robi se metamorfozeaza intr-un individ cu abilitati remarcabile si scopul sau in camera este sa sprijine cei mai putin privilegiati. Desi initial a considerat ca totul este o gluma, in cele din urma realizeaza ca este un paladin al dreptatii si nu are intentia sa faca haz de aceasta situatie, asa ca vegheaza asupra celor nevoiasi, oferindu-le ajutor de cate ori are ocazia.


Gata sa abordeze orice provocare, debuteaza noul sezon cu intentia de a castiga si mai multi admiratori in randul tinerilor. Asa cum bine stim, “Las Fierbinti” reprezinta singura productie de comedie care a prins radacini in inimile telespectatorilor odata cu fiecare episod difuzat, actorii tineri si plini de entuziasm au demonstrat inca o data ca si in tara noastra se poate realiza arta actoriceasca de calitate. Incepem prin a va informa ca serialul Las fierbinti sezonul 25 episodul 1 chiar de la data aceasta data si anume 13 februarie 2024 episoadelor noi este accesibila in mod gratuit pe platforma Voyo la data mentionata anterior..

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!