Las Fierbinti sezonul 25 episodul 8 din 28 Februarie 2024

Giani are sa afle ca de fapt cea care a incercat sa-i strice imaginea si implicit toate combinatiile sale este Gianina, asta in semn de razabunare ca i-ar fi spus ca este prea mica pentru a se combina, iar Dorel i-ar fi spus ca el isi doreste fete mai de varsta ei si odata pusa sa recunoasca toti ofereau cate o varianta care sa il avantajeze, in acelasi timp Dorel ii spune Gianinei ca el nu isi doreste ca Gianina sa fie iubita lui dupa Giani si din acest motiv a bagat zanzanie intre ei.

Robi ii spune lui Vasile ca este fericit ca a reusit sa obtina si el ceva avanjaze dupa combinatia pe care a reusit-o, insa primarul ii reproseaza ca el trebuia sa faca razie sa previna tot ce se intampla cu furturile de prin sat ca Ardiles nu se mai opreste din a face rele, pe moment Robi ii spune lui Vasile ca mai intai ar trebui ca fiecare sa isi repare intrarile din casa si nu are deocamdata timp pentru a sta sa se gandeasca cum sa rezolve problemele unora de prin sat.

Las fierbinti din 28 Februarie 2024 Online

Acasa la Aspirina lucrurile par sa fie exact cum trebuie asta pentru ca ea se bucura de compania lui Firicel care imediat ii spune chiar inainte sa intre pe poarta ca el ar fi trebuit sa o aiba pe ea de sotie si regreta faptul ca nu a facut asta in tineretea lor, Celentano nu a inteles nimic si pare sa fie distras de toate intamplarile din ultima perioada.


Gata sa abordeze orice provocare, debuteaza noul sezon cu intentia de a castiga si mai multi admiratori in randul tinerilor. Asa cum bine stim, “Las Fierbinti” reprezinta singura productie de comedie care a prins radacini in inimile telespectatorilor odata cu fiecare episod difuzat, actorii tineri si plini de entuziasm au demonstrat inca o data ca si in tara noastra se poate realiza arta actoriceasca de calitate. Incepem prin a va informa ca serialul Las fierbinti sezonul 25 episodul 8 chiar de la data aceasta data si anume 28 februarie 2024 episoadelor noi este accesibila in mod gratuit pe platforma Voyo la data mentionata anterior.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!