Las Fierbinti sezonul 25 episodul 2 din 14 Februarie 2024

Firicel apare la Nae impreuna cu Celentano pentru a le cere socoteala in privinta cuvintelor pe care le-a spus la adresa lui, de initial Celentano a stat de vorba cu Nae si fratele sau iar amandoi il vobeau de rau iar in acest sens le-au confiscat bautura pentru a-i ierta, intre timp Dalida primeste compania lui Robi iar aceasta ii spune motivul pentru care ea umbla peste tot cautand monede, sa isi uneasca fortele si sa aiba foarte multi bani marunti.

Dorel revine in bar iar fratele sau imediat ii cere socoteala ca umbla peste tot si nu are grija de el, iar in privinta vocii sale lururile sunt destul de rau iar vocea lui deja incepe sa nu mai fie cea de odinioara asta pentru ca a vrut sa o faca mai puternica band apa rece, si ii pare rau pentru ca ar fi putut castiga si el banuti si sa aiba eventual si o cariera in acest sens, ulterior Bobita afla ca de fapt Giani si Pandele i-a spus despre aceasta solutie pe care eschimosii o fac.

Las fierbinti din data de 14 Februarie 2024 Online

Furios, pentru faptele pe care Dorel le-a facut Giani se duce direct la Bobita cerandu-i explicatii pentru cele intamplate si chiar ii reproseaza ca a exagerat fratele lui aruncand pe el cu vopsea iar acum nu mai are nicio haina curata, Firicel a obtinut ce si-a dorit si a luat cateva sticle de spirt de la Nae insa sotia lui imediat vine si-i cere explicatii pentru faptele lor.


Gata sa abordeze orice provocare, debuteaza noul sezon cu intentia de a castiga si mai multi admiratori in randul tinerilor. Asa cum bine stim, “Las Fierbinti” reprezinta singura productie de comedie care a prins radacini in inimile telespectatorilor odata cu fiecare episod difuzat, actorii tineri si plini de entuziasm au demonstrat inca o data ca si in tara noastra se poate realiza arta actoriceasca de calitate. Incepem prin a va informa ca serialul Las fierbinti sezonul 25 episodul 2 chiar de la data aceasta data si anume 14 februarie 2024 episoadelor noi este accesibila in mod gratuit pe platforma Voyo la data mentionata anterior.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!