Las Fierbinti sezonul 25 episodul 15 din 14 Martie 2024

Dimineata lui Bobita a inceput asa cum trebuie, in calea sa a aparut Gianina care are totusi o idee si anume vrea sa isi creeze un partid corect politic, insa imediat ce incepe a-si explica ideea are sa afle ca nu este deloc sustinuta si este convins ca de fapt cuvintele pe care ea le spune pot insemna cu totul altfel la noi in tara, Gianina spune ca partidul ei niciodata nu minte si este corect, Bobita spune ca nu crede asa ceva si este singura in lume care poate face asa ceva.

Furioasa ca a fost luata in gluma, Gianina pleaca spunand ca mereu nu discuta cu ea asa cum trebuie, Vasile nu are deloc o zi buna asta pentru ca a ramas fara servetele exact cand lui ii trebuie mai mult, Robi fiind cel care le-a luat fara sa-i ceara permisiunea el ii cere explicatii ce tot a facut cu atatea servetele. Intre timp Giani vine la Bobita pentru a-si anunta plecarea pe care o va avea impreuna cu Dorel la o emisiune de supravietuire dar inainte trebuie sa se pregateasca motiv pentru care au decis sa plece din timp sa se antreneze insa pentru ca a fost refuzat sa-i dea pe datorie a promis ca nu imparte premiul.

Las fierbinti -Alergie la Borcan (partea 1) din 14 martie 2024 Online

Gianina vine furioasa la Aspirina si incepe sa i se planga insa energia ei nu se potriveste deloc cu a ei, asa ca nu prea fac casa buna daca este atat de negativa, aceasta incepe sa-i spuna idea pe care o are insa imediat primeste explicatiile necesare pentru ca ea sa se reprofileze, deci cu prima parte nici ea nu este de acord insa reusita va fi dificila.

Gata sa abordeze orice provocare, debuteaza noul sezon cu intentia de a castiga si mai multi admiratori in randul tinerilor. Asa cum bine stim, “Las Fierbinti” reprezinta singura productie de comedie care a prins radacini in inimile telespectatorilor odata cu fiecare episod difuzat, actorii tineri si plini de entuziasm au demonstrat inca o data ca si in tara noastra se poate realiza arta actoriceasca de calitate. Incepem prin a va informa ca serialul Las fierbinti sezonul 25 episodul 15 chiar de la data aceasta data si anume 14 martie 2024 episoadelor noi este accesibila in mod gratuit pe platforma Voyo la data mentionata anterior.

Varianta 1.

Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!