Las Fierbinti sezonul 25 episodul 14 din 13 Martie 2024

Celentano se razbuna pe femeia care i-a facut de mancare, lasand-o pe aceasta pe acoperisul casei asta in semn de razbunare pentru ca nu l-ar fi tratat cum se vine la masa, Pandele il acuza pe Nicu rata ca de fapt copilul prietenului sau ar putea fi al lui mai cu seama ca arata exact ca el, si pentru ca a aflat acest adevar nu mai vrea sa plateasca consumatia, asa ca-i cere lui Dorel sa-i faca nota separat ulterior el se trezeste spunand ca ar putea fi copilul sau.

Giani incearca sa-i arate Gianinei de fapt cum functioneaza creierul pe care pus acum, si vrea sa stie daca are de gand sa faca operatia sau nu pentru ca oferta este limitata, insa Gianina spune ca seamana putin cu o varza murata si adaosul de creier nu ar fi chiar solutia perfecta, intrebarea ei este daca se face invers ca ar dori sa isi pastreze si creierul ei vechi.

Las fierbinti – Anunaki partea 2 din 13 martie 2024 Online

Robi apare in acel moment vrand sa o salveze pe Gianina, intre timp Branzoi se pare ca incepe sa se obisnuiasca cu soacra lui Celentano careia nu-i prea place munca si desi nu prea o accepta a decis sa-i faca si o mica surpriza oferindu-i un inceput de livada, insa din curte i-a cam disparut banca pe care o folosea pentru odihna si asta nu este tot ca in bucatarie are o noua partenera si anume o vacuta care sa-i fie de folos atunci cand ramane fara ceva de mancare.

Gata sa abordeze orice provocare, debuteaza noul sezon cu intentia de a castiga si mai multi admiratori in randul tinerilor. Asa cum bine stim, “Las Fierbinti” reprezinta singura productie de comedie care a prins radacini in inimile telespectatorilor odata cu fiecare episod difuzat, actorii tineri si plini de entuziasm au demonstrat inca o data ca si in tara noastra se poate realiza arta actoriceasca de calitate. Incepem prin a va informa ca serialul Las fierbinti sezonul 25 episodul 13 chiar de la data aceasta data si anume 13 martie 2024 episoadelor noi este accesibila in mod gratuit pe platforma Voyo la data mentionata anterior.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!