Las Fierbinti sezonul 20 episodul 17 din 11 Octombrie 2021

Treziti intr-o cu totul alta realitate, Bobita si Vasile isi impart cafeaua zilnic aflati intr-o incapere insalubra acestia par sa nu aiba cale de scapare, intre timp Robi primeste vizita unui inspector careia ii reproseaza ca primarul comunei lipseste de mai bine de o saptamana iar lui acest fapt nu i-a ridicat niciun fel de semn de intrebare, nici Dalida nu stie unde se afla si i-a oferit o varianta cum ar fi plecat in vacanta, vazand ca nu are oameni sa discute este lasat in pace iar Robi incearca sa faca propria ancheta. Celentano si Firicel apar la barul din sat cu doua afise prin care vor sa fie votati sa devina primari, nemultumirea lor este pentru ca l-au cautat mult timp si nu este de gasit iar ei au concluzionat ca a fugit si daca este locul liber de primar el trebuie ocupat.

Hotarat sa ii inteleaga pe fiecare in parte Celentano concluzioneaza sa stie cine il sustine pentru a sti cum sa procedeze, prin reducere la absurd ramane intrebarea de ce, unii sateni au raspuns ca daca se vede acolo sus vinde primaria si de toti banii isi ia bautura. Dincolo de planurile acestora, Vasile si Bobita sunt pusi de catre rapitori sa sparga pietre ca timpul sa le treaca mai usor, iar razbunarea lor nu va fi usoara cand o sa iasa de acolo, Ardiles primeste vizita inspectorului si a lui Robi fiind primul suspect in cazul petrecut in sat.

Las fierbinti 11 Octombrie 2021 Online

Lipsa intentionata a celor doi oameni principali care mentinea buna starea satului, Dorel a decis sa isi faca viata cu femei, si a gasit exact ce tot cauta iar fratele sau il cam retinea in a-si indeplini dorintele, aflati in acea incapere Vasile se gandeste cine ar putea fi faptasul asta pentru ca nu are niciun fel de pretentie in acest sens.

Pregatiti pentru a face fata oricarei provocari, asa se incepe noul sezon ce are de gand sa faca si mai multi fani printre cei tineri, dupa cum stim, Las fierbinti este singurul serial de comedie care a scos replici printre cei de acasa odata cu difuzarea fiecarui episod, actori tineri si plini de dorinta de munca au demonstrat inca odata ca si la noi se pot face lucruri frumoase in privinta actoriei. Incepem prin a va spune ca seriaul Las fierbinti sezonul 20 episodul 17 se va da la tv in fiecare seara de luni si marti completata iarasi joi, azi 11 octombrie 2021 difuzarile noului sezon se pot viziona foarte usor pe ProtvPlus la data sus mentionata cat si la noi.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!