Las Fierbinti sezonul 19 episodul 3 din 9 Februarie 2021

Razbunarea lui Dorel acum intra direct peste Giani care imediat ce vede ca se pregateste sa-l altoiasca acesta se preface ca vorbeste la telefon. Firicel si Celentano sunt uimiti cum o mana de oameni straini au putut sa vina sa le ia lucrarile din sat pe care le mai ciupeau si ei de cate ceva bani, iar ca raspuns la intrebarile lor ce au facut englezii fata de ce au putut face ei pana acum este chiar totul, considerand ca depinde cum vezi problema acestia sunt deasupra lor cu multa vreme, acum acestia incearca sa faca o manevra sa-i duca inapoi acasa.

Bobita nu doreste deloc sa intervina sa il apere pe Giani asta pentru cat a fost plecat a incercat sa il insele pe fratele sau oferindu-i putini bani si a luat bautura pe gratis, Nicu rata vine si nu mai pierde timpul si la insistentele lui Bobita acesta isi aduce aminte ca el a pornit totul si decide sa-i mai ofere inca o palma.

Las fierbinti 9 Februarie 2021 Online

Noul sistem descoperit de Ardiles il impresioneaza pe Vasile, care imediat ce aude ca se descurca prea bine si a reusit sa se adapteze vremurilor, imediat ii cere partea pentru a nu intervine sa-i faca ceva necazuri, Aspirina are cei mai multi vizitatori care culmea nu vin sa o vada personal ci mai mult pentru noul vecin venit din strainatate si care a reusit sa impresioneze cu munca pe care zilnic o depune si nu se lauda cum fac mereu cei veniti de pe alte meleaguri. Prietenia dintre acestia se termina odata cu primele jigniri care au fost spuse fara perdea si mai ales ca si-au uitat propria limba si nu le ofera un salut vecinilor.

Diversiunea este cuvant de baza sustinand comedia in noile editii din Las fierbinti sezonul 19 episodul 3 in fiecare seara de luni si marti completata iarasi joi, azi 9 februarie 2021 difuzarile noului sezon se pot viziona foarte usor pe ProtvPlus la data sus mentionata cat si la noi.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!