Las Fierbinti sezonul 17 episodul 4 din 13 Februarie 2020

Bobita a dat dovada de istetime atunci cand s-a razbunat intr-un fel pe Pandele care l-a pacalit pe Dorel si chiar daca au pierdut doar cateva mii nu-i problema poate ii recupereaza la botezul lui Dalida, care a dat mare zvon prin sat ca aceasta este insarcinata insa nu stie cine este tatal copilului asa ca imediat Vasile cade drept vinovat iar Dalida ii cere socoteala iar el nu recunoaste absolut nimic. Cum este bun la suflet si mereu pus sa ajute Giani nu mai sta pe ganduri si hop isi doreste sa aiba el grija de ea, desi Celentano sustine ca aceasta ar fi umblat cu trei barbati ale caror nume raman cel putin deocamdata necunoscute.

Au lipsit doar o scurta perioada de vreme de pe micul ecran si au fost asteptati cu nerabdare de toti fanii, Las Fierbinti revine cu Sezonul 17 diferit de ce am vazut insa se pastreaza aceleasi situatii comice, de altfel nici nu au cum sa nu razi pentru ca indiferent de actiune intervine cate o scena care probabil o sa ramana din nou proberb printre sateni. Dupa luni de filmari si cu un scenarist de top actorii nostri reinterpreteaza comedia si o adapteaza tipologiei clasice a taranului obisnuit, iar cand situatia devine dificila imediat se gasesc solutii alternative bineinteles tot prin comedie cu emisii lipicioase de amuzament.

Las fierbinti sezonul 17 episodul 4

La inceput s-a specificat faptul ca o sa fie diferit si putem spune acest lucru pentru ca acest sezon nou abordeaza pe larg problemele cotidiene si sunt transpuse cu replici si in diferite ipostaze astfel incat nu este nevoie de interventia nimanui, mult nu se schimba ci vorbim de evolutie trecand de la scene cu un posibil impact nepotrivit la discutii care incita direct la comedie. Inca de la primul episod vom putea vedea cum Ardiles nu-i scapa din ochi pe Robi si Vasile primarul care erau intr-o posibila patrulare in echipa si sunt prinsi in flagrant cerandu-le socoteala, de cealalta parte Dalida nu mai este cea rusinoasa ci devine mult mai indrazneata, acelasi Dorel insista sa isi caute o sotie si culmea este ca nu se poate deloc de Gianina careia i-a promis inima.

Las fierbinti 13 februarie 2020

Celentano nu a reusit sa scape de apucaturile sale pentru bautura si are in mod continuu conflicte cu soacra lui care ii cere socoteala in privinta banilor de pensie, pe care trebuia sa-i aduca pentru a se ingriji de gospodarie, Giani ramane pe agatat si oricand disponibil pentru orice combinatie care sa-i aduca putin avantaj fara a se complica prea mult, insa nu reuseste pentru ca inca de la primele ore Firicel se cam supara pe acesta si il loveste chiar inainte de a-l intreba motivul. Dorel inca are parte de aceasi relatie cu fratele sau Bobita care mai mult din obligatie este pus sa il ingrijeasca desi el este destul de mare incat sa aiba grija de el.

Inchidem cu parerea expusa anterior si va asteptam incepand de marti si in fiecare joi seara sa urmarim impreuna Las fierbinti sezonul 17 episodul 4 de la aceasi ora neschimbata, astazi 13 februarie 2020 fiecare editie se poate viziona pe ProtvPlus si disponibila in reluare de fiecare data.

Varianta 1.

error: Content is protected !!