Las fierbinti sezonul 14 episodul 14 din 25 octombrie 2018 | Blogul Meu

Las fierbinti sezonul 14 episodul 14 din 25 octombrie 2018

Giani nu reuseste sa plece in capitala, acolo unde are loc protestul si la care mult isi doreste sa fie si el participant mai ales dupa ce a auzit ca fiecare a primit cate ceva de mancare si nu ar fi rau sa primeasca si el cate ceva, Dorel vede un afis pe care Robi l-a pus, acesta este ferm decis sa participe si el la preselectiile concursului de cantat pe care primarul Vasile l-a pus in aplicare fiind pus aburi de alcool, Bobita schimba foaia, devine un mic bandit si vrea sa o cucereasca pe Gianina sub privirile lui Giani care asista curios la ce o sa iasa.
Las fierbinti sezonul 14 episodul 14 din 25 octombrie 2018
Actori care isi interpreteaza in mod ideal rolurile lor, printre care se numara urmatorii:
– Vasile – Primar al comunei, si un mare ideolog cand vine vorba de banii si combinatii in care el sa iasa intotdeauna in avanataj, problemele personale si le pune pe primul lor chiar si la serviciu si cand vine vorba de ale cetatenilor se gaseste intotdeauna variante de omitere a solutiei.
– Giani, este baiatul tipic cu scoala vietii si cu talente italiene, principala sa ocupatie fiind combinatiile de orice tip, prin care sa isi faca cumva viata dar si sa agate posibile partenere de viata, insa in ciuda acestui fapt, de fiecare data da gres fara doar si poate pentru ca uneori prostia si lacomia nu fac o buna treaba.
– Bobita, mare talentos, patron si un baiat stilat care se foloseste de prostime pentru a prospera in afacerea sa, un bar in mijlocul satului cu, de toate pentru toti, si acesta are o pasiune pentru imbogatirea de pe o zi la alta.
– Dorel, frate cu Bobita, un barbat in toata firea dar prea timid pentru a putea sa-si exprime in mod corect vorbele, de fapt este un baiat scolit insa increderea in prientii lui il fac sa cada de prost, ca si ceilalti doreste sa fie cineva si pentru asta este dispus sa riste orice.
– Robi, este politistul din comuna care asigura in permanenta linistea si ordinea in satul fierbinti, prieten bun cu primarul si cu Bobita.

Vezi combinatia lui Bobita cu Gianina, din Las fierbinti sezonul 14 episodul 14 din data de 25 octombrie 2018 doar marti si joi seara, incepand de la ora 20:30.

– Dalida, secretara lui Vasile primarul si o buna sfatuitoare pentru cei napastuiti de problemele vietii, fara prea multa scoala este o buna coordonatoare a tuturor proiectelor din primarie.
– Gianina, este genul de fata care nu pune la socoteala intamplarile din sat, putin prostuta si plina de ea, crede ca poate ajunge un model lucrand in permanenta la cum arata, nu-i prea place viata la tara dar trebuie sa accepte ca acolo s-a nascut si vrea in viitorul apropiat sa se mute la Bucuresti.
– Celentano si Firicel, doi prieteni foarte buni, mereu pusi pe sotii, lui Celentano ii place foarte mult muzica este un bun ajutator si mereu oferta un sfat bun insa bautura il face sa fie mereu euforic, Firicel este un barbat complet, cu sotie, casa si masa, putin hot de fire si nu ezita sa ofere suport prietenului sau Celentano cand vine vorba de un pahar.
Primarul Vasile este luat la rost de Dalida dupa ce o intreaba pe aceasta de ce nu s-a facut nevasta, el fiind cel care nu a vrut sa o ia de sotie, urmareste Las fierbinti sezonul 14 episodul 14 de martie seara 25 octombrie 2018 integral HD.

UPDATE! Episodul este disponibil complet => 48 Minute. Vizionare placuta.
Varianta 1 / Server 1

Varianta 2 / Server 2

Citeste si:

Chefi la cutite

Chefi la cutite 20 Noiembrie 2018 Sezonul 6 Episodul 8

Concurenti vechi revin in bucataria Chefi la cutite, si au demonstrat ca au acumulat foarte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!