Las fierbinti sezonul 14 episodul 12 din 18 octombrie 2018

Giani este pus pe combinatii, Bobita se scuza prefectului care a venit sa faca o vizita primarului, aceasta il cheama pe Bobita si ii spune ca si cu el are treaba, Firicel isi pune actiunea in cap, Robi care este prin trecere ca de obicei aude tipetele unei femei, care are treaba cu un dragon de..foc. Si curios din fire Celentano il invita sa il vada, insa nu asa cu una sau doua ci sa se pregateasca, scotandu-si bastonul.
Las fierbinti sezonul 14 episodul 12 din 18 octombrie 2018
Actori care isi interpreteaza in mod ideal rolurile lor, printre care se numara urmatorii:
– Vasile – Primar al comunei, si un mare ideolog cand vine vorba de banii si combinatii in care el sa iasa intotdeauna in avanataj, problemele personale si le pune pe primul lor chiar si la serviciu si cand vine vorba de ale cetatenilor se gaseste intotdeauna variante de omitere a solutiei.
– Giani, este baiatul tipic cu scoala vietii si cu talente italiene, principala sa ocupatie fiind combinatiile de orice tip, prin care sa isi faca cumva viata dar si sa agate posibile partenere de viata, insa in ciuda acestui fapt, de fiecare data da gres fara doar si poate pentru ca uneori prostia si lacomia nu fac o buna treaba.
– Bobita, mare talentos, patron si un baiat stilat care se foloseste de prostime pentru a prospera in afacerea sa, un bar in mijlocul satului cu, de toate pentru toti, si acesta are o pasiune pentru imbogatirea de pe o zi la alta.
– Dorel, frate cu Bobita, un barbat in toata firea dar prea timid pentru a putea sa-si exprime in mod corect vorbele, de fapt este un baiat scolit insa increderea in prientii lui il fac sa cada de prost, ca si ceilalti doreste sa fie cineva si pentru asta este dispus sa riste orice.
– Robi, este politistul din comuna care asigura in permanenta linistea si ordinea in satul fierbinti, prieten bun cu primarul si cu Bobita.

Comedia este la ea acasa, in Las fierbinti sezonul 14 episodul 12 din 18 octombrie 2018 doar marti si joi seara, de la ora 20:30.

– Dalida, secretara lui Vasile primarul si o buna sfatuitoare pentru cei napastuiti de problemele vietii, fara prea multa scoala este o buna coordonatoare a tuturor proiectelor din primarie.
– Gianina, este genul de fata care nu pune la socoteala intamplarile din sat, putin prostuta si plina de ea, crede ca poate ajunge un model lucrand in permanenta la cum arata, nu-i prea place viata la tara dar trebuie sa accepte ca acolo s-a nascut si vrea in viitorul apropiat sa se mute la Bucuresti.
– Celentano si Firicel, doi prieteni foarte buni, mereu pusi pe sotii, lui Celentano ii place foarte mult muzica este un bun ajutator si mereu oferta un sfat bun insa bautura il face sa fie mereu euforic, Firicel este un barbat complet, cu sotie, casa si masa, putin hot de fire si nu ezita sa ofere suport prietenului sau Celentano cand vine vorba de un pahar.
Dupa ce nea’ Rata este amendat de Robi pe nedrept acesta decide sa afle si primarul Vasile de cele facute de el, vezi Las fierbinti sezonul 14 episodul 12 de joi seara 18 octombrie 2018 integral HD.

Varianta 1 / Server 1

error: Content is protected !!