Las Fierbinti sezonul 17 episodul 18 din 2 Aprilie 2020

Dupa ce ani de zile a stat singur si a indurat toate criticile soacrei sale, Celentano si-a gasit in sfarsit aleasa inimii si inca nu are de gand sa o aduca acasa pentru ca mai intai vrea sa o testeze daca isi poate duce rolul de sotie, Giani vine sa se predea direct la primarie de fata cu Robi asta pentru ca a furat niste lucruri si acum isi doreste sa fie luat de fapt totul a pornit de la faptul ca a circulat o veste prin sat cum se ofera un ajutor pentru cei care sunt luati la inchisoare bani ce vin direct din Norvegia, auzind acestea toti hotii se predau in loc sa mearga pe burta ca toata lumea. Gianina se plange de relatia ei si ca a fost inselata de Smiley nestiind ca acesta este insurat, de fapt totul se rezuma doar la visul ei de a-si gasi intr-un final un sot pentru ea.

Au lipsit doar o scurta perioada de vreme de pe micul ecran si au fost asteptati cu nerabdare de toti fanii, Las Fierbinti revine cu Sezonul 17 diferit de ce am vazut insa se pastreaza aceleasi situatii comice, de altfel nici nu au cum sa nu razi pentru ca indiferent de actiune intervine cate o scena care probabil o sa ramana din nou proberb printre sateni. Dupa luni de filmari si cu un scenarist de top actorii nostri reinterpreteaza comedia si o adapteaza tipologiei clasice a taranului obisnuit, iar cand situatia devine dificila imediat se gasesc solutii alternative bineinteles tot prin comedie cu emisii lipicioase de amuzament.

La inceput s-a specificat faptul ca o sa fie diferit si putem spune acest lucru pentru ca acest sezon nou abordeaza pe larg problemele cotidiene si sunt transpuse cu replici si in diferite ipostaze astfel incat nu este nevoie de interventia nimanui, mult nu se schimba ci vorbim de evolutie trecand de la scene cu un posibil impact nepotrivit la discutii care incita direct la comedie. Inca de la primul episod vom putea vedea cum Ardiles nu-i scapa din ochi pe Robi si Vasile primarul care erau intr-o posibila patrulare in echipa si sunt prinsi in flagrant cerandu-le socoteala, de cealalta parte Dalida nu mai este cea rusinoasa ci devine mult mai indrazneata, acelasi Dorel insista sa isi caute o sotie si culmea este ca nu se poate deloc de Gianina careia i-a promis inima.

Las fierbinti 2 Aprilie 2020

Celentano nu a reusit sa scape de apucaturile sale pentru bautura si are in mod continuu conflicte cu soacra lui care ii cere socoteala in privinta banilor de pensie, pe care trebuia sa-i aduca pentru a se ingriji de gospodarie, Giani ramane pe agatat si oricand disponibil pentru orice combinatie care sa-i aduca putin avantaj fara a se complica prea mult, insa nu reuseste pentru ca inca de la primele ore Firicel se cam supara pe acesta si il loveste chiar inainte de a-l intreba motivul. Dorel inca are parte de aceasi relatie cu fratele sau Bobita care mai mult din obligatie este pus sa il ingrijeasca desi el este destul de mare incat sa aiba grija de el.

Inchidem cu parerea expusa anterior si va asteptam incepand de marti si in fiecare joi seara sa urmarim impreuna Las fierbinti sezonul 17 episodul 18 de la aceasi ora neschimbata, astazi 2 aprilie 2020 fiecare editie se poate viziona pe ProtvPlus si disponibila in reluare de fiecare data.

Varianta 1.

error: Content is protected !!