Las Fierbinti sezonul 25 episodul 10 din 5 Martie 2024

Robi se prezinta la primar plangandu-se ca nu mai poate sta la concursul de sat asa ca vine sa-i spuna ca isi doreste sa se mute la alta sectie, in acelasi timp el ii spune ca are probleme la spate si nu a mai jucat sah de atata timp si nu mai vrea sa faca asta in plus intra si in concediu si vrea sa stea si el relaxat cateva zile iar in privinta comisiei nu il intereseaza.

Pentru ca nu intelege atat de bine jocul, Robi renunta iar in privinta lui Dorel considera ca de fiecare data gresesete si el si-a inventat regulile cum vrea iar de la el chiar nu are ce sa inteleaga, Vasile il refuza pe Robi si-i spune ca el trebuie neaparat sa primeasca finantare pentru acest proiect si daca face probleme in acest sens o sa se razbune pe el.

Las fierbinti din 5 martie 2024 Online

Bobita primeste vizita Apirinei care nu este singura ci vine cu Gianina avand dubii in privinta primarului care a oferit la camin numeroase lucruri dar si momente artistice care in spate ar avea un interes nestiut de nimeni, Giani vine si se plange lui Vasile ca nu mai poate scapa de Nicu rata care i-ar fi luat posibilele prietene pe care si le-a facut in cadrul concursului.

Gata sa abordeze orice provocare, debuteaza noul sezon cu intentia de a castiga si mai multi admiratori in randul tinerilor. Asa cum bine stim, “Las Fierbinti” reprezinta singura productie de comedie care a prins radacini in inimile telespectatorilor odata cu fiecare episod difuzat, actorii tineri si plini de entuziasm au demonstrat inca o data ca si in tara noastra se poate realiza arta actoriceasca de calitate. Incepem prin a va informa ca serialul Las fierbinti sezonul 25 episodul 10 chiar de la data aceasta data si anume 5 martie 2024 episoadelor noi este accesibila in mod gratuit pe platforma Voyo la data mentionata anterior.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!