Las Fierbinti sezonul 19 episodul 4 din 11 Februarie 2021

Planul pus la cale de catre Dorel sa se razbune pe fratele sau Bobita pentru ca i-a luat banii de pe motocicleta dar si i-a mai tras si doua, nu il incanta pe Giani care spune ca nu se baga si se retrage din parteneriat insa Dorel, nervos de fire ii spune ca daca nu executa ce spune el o sa-l mai si bata daca nu il asculta.

Branzoi este ocupat sa fara o banca la poarta iar Vasile, primar decent in sat vine sa vada creatia sa, insa sotia acestuia il cheama si se ofera imediat sa o calmeze, Celentano pare sa aiba probleme cand apare in baietel impreuna cu tatal sau asta dupa ce l-ar fi injurat crezand ca este un copil fara capatai, Firicel rade cand il vede pe acesta schimbat la fata. Gianina se razbune pe celelalte femei din sat dupa ce radeau de modul in care s-a machiat, prietenia dintre ea si Aspirina este pusa la grea incercare dupa ce a facut-o ca este batrana si mai urata.

Las fierbinti 11 Februarie 2021 Online

Ardiles este lovit de Firicel dupa ce acesta il gaseste in propria sa curte si-i ofera un raspuns neplauzibil la intrebarea adresata, Nicu rata se supara si pleaca acasa dupa ce Bobita face o gluma pe seama femeilor cu privire daca le-a durut atunci cand au cazut din rai, Dorel nu se lasa si drept pedeapsa se duce dupa el sa-i dea un ciocan. Data trecuta Giani nu a dorit sa se implice in conflictul lui Dorel cu Bobita si a plecat afara in momentul in care acesta i-a cerut ajutorul, insa doar se prefacea ca vorbeste la telefon, si el a crezut ca este husa.

Diversiunea este cuvant de baza sustinand comedia in noile editii din Las fierbinti sezonul 19 episodul 4 in fiecare seara de luni si marti completata iarasi joi, azi 11 februarie 2021 difuzarile noului sezon se pot viziona foarte usor pe ProtvPlus la data sus mentionata cat si la noi.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

error: Content is protected !!