Las Fierbinti sezonul 25 episodul 4 din 20 Februarie 2024

Surprins de veste, Bobita nu pare sa realizeze ca fratele sau Dorel este indragostit de soacra lui Celentano, cel care-i da vestea este chiar Giani caruia i se destainuie, intre timp Vasile pare sa fie mai retras din lumea actelor si a primariei iar Robi este interesat de ce sta singur si nu isi i-a atributiile in serios, de fapt primarul ii spune ca s-a trezit mai devreme si a decis sa faca o plimbare prin sat sa mai verifice strazile cat si oamenii sa vada ce au mai procurat prin curte.

In acelasi timp Vasile il intreaba pe Robi daca stie ca este zi de sarbatoare si ar trebui sa mai faca o pauza de la munca lui zilnica, Gianina care este in trecere pe la barul lui Bobita se intalneste cu Giani si are sa-i spuna acestuia ca nici ea nu mai are de gand sa mai fie cu el intr-o cunoastere ca in trecut a mai fost si a dezamagit-o aproape total.

Las fierbinti din data de 20 Februarie 2024 Online

Robi are sa fie cel care il asculta pe primar iar acesta spune ca il intelege situatia nu este prea roz pentru el, Ardiles apare in decor si afla de la Robi ca strange bani pentru Vasile si chiar daca nu este ziua lui el are o dorinta si anume sa-i cumpere un lucru pe care inca de mic si l-a dorit, astfel ca a inceput sa opreasca pe fiecare care ii iese in cale pentru a ajuta.


Gata sa abordeze orice provocare, debuteaza noul sezon cu intentia de a castiga si mai multi admiratori in randul tinerilor. Asa cum bine stim, “Las Fierbinti” reprezinta singura productie de comedie care a prins radacini in inimile telespectatorilor odata cu fiecare episod difuzat, actorii tineri si plini de entuziasm au demonstrat inca o data ca si in tara noastra se poate realiza arta actoriceasca de calitate. Incepem prin a va informa ca serialul Las fierbinti sezonul 25 episodul 4 chiar de la data aceasta data si anume 20 februarie 2024 episoadelor noi este accesibila in mod gratuit pe platforma Voyo la data mentionata anterior.

Varianta 1.

Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!