Las Fierbinti sezonul 17 episodul 19 din 7 Aprilie 2020

Dupa operatiunea pusa la cale de Dorel, prietenul sau Giani i se alatura astfel ca vor starni cea mai mare rapire de pana acum. Celentano aproape se imbolnavise de inima dupa tabloul soacrei sale insa odata ajuns acasa are parte de soc pentru ca isi vede creatia visata in fata ochilor intr-o postura cum niciodata nu ar fi visat sa o vada, Ardiles a avut o mica treaba cu Robi oferindu-i o decoratie care a costat doar cateva milioane dar pentru ca a ramas fara bani i-a oferit-o degeaba o fapta buna care mai tarziu are sa fie cumva rasplatita de aceasta, pictorul venit in sat a facut furori si Firicel aproape sa faca infarct ca nu mai pleca pentru ca a reusit sa-i strice orice plan.

Au lipsit doar o scurta perioada de vreme de pe micul ecran si au fost asteptati cu nerabdare de toti fanii, Las Fierbinti revine cu Sezonul 17 diferit de ce am vazut insa se pastreaza aceleasi situatii comice, de altfel nici nu au cum sa nu razi pentru ca indiferent de actiune intervine cate o scena care probabil o sa ramana din nou proberb printre sateni. Dupa luni de filmari si cu un scenarist de top actorii nostri reinterpreteaza comedia si o adapteaza tipologiei clasice a taranului obisnuit, iar cand situatia devine dificila imediat se gasesc solutii alternative bineinteles tot prin comedie cu emisii lipicioase de amuzament.

La inceput s-a specificat faptul ca o sa fie diferit si putem spune acest lucru pentru ca acest sezon nou abordeaza pe larg problemele cotidiene si sunt transpuse cu replici si in diferite ipostaze astfel incat nu este nevoie de interventia nimanui, mult nu se schimba ci vorbim de evolutie trecand de la scene cu un posibil impact nepotrivit la discutii care incita direct la comedie. Inca de la primul episod vom putea vedea cum Ardiles nu-i scapa din ochi pe Robi si Vasile primarul care erau intr-o posibila patrulare in echipa si sunt prinsi in flagrant cerandu-le socoteala.

Las fierbinti 7 Aprilie 2020

Celentano nu a reusit sa scape de apucaturile sale pentru bautura si are in mod continuu conflicte cu soacra lui care ii cere socoteala in privinta banilor de pensie, pe care trebuia sa-i aduca pentru a se ingriji de gospodarie, Giani ramane pe agatat si oricand disponibil pentru orice combinatie care sa-i aduca putin avantaj fara a se complica prea mult, insa nu reuseste pentru ca inca de la primele ore Firicel se cam supara pe acesta si il loveste chiar inainte de a-l intreba motivul.

Inchidem cu parerea expusa anterior si va asteptam incepand de marti si in fiecare joi seara sa urmarim impreuna Las fierbinti sezonul 17 episodul 19 de la aceasi ora neschimbata, astazi 7 aprilie 2020 fiecare editie se poate viziona pe ProtvPlus si disponibila in reluare de fiecare data.

Varianta 1.

error: Content is protected !!