Lacrimi la marea neagra Episodul 36 din 21 Octombrie 2019

Totul se schimba si se intoarce impotriva lui Tahir, daca pana acum Nefes i-a fost alaturi aceasta pare sa fi schimbat tabara si se apropie si mai mult de Vedat, Berrak scapa de latul care aproape ca i-a adus sfarsitul si promite ca se va razbuna pe Tahir cu orice pret, chiar daca stiu cu totii ca a fost pus intr-o situatie dificila si ca Vedat nu se v-a lasa pana cand nu le intoarce fapta printr-o alta metoda de razbunare. Intre timp Nefes primeste o veste buna de la Esma cu privire la afacerea ei si este bucuroasa stiind ca firma ei are posibilitatea de a se promova gratuit, asa ca toti se duc la o tura de cumparaturi.

Vedat primeste o lectie din partea lui Tahir pentru ca a stricat petrecerea pe care o pregatise pentru familia lui si-i spune acest lucru si lui Nefes dupa ce o invita afara si o asigura ca nu se va afla de cele facute de el si ca altcineva o sa fie gasit vinovat lucru ce se intampla cu adevarat Doruk fiind principalul care l-ar fi atacat. Chiar si asa situatia nu ramane la acest stadiu si in urma unei plangeri facute politia intra si pe baza plangerii lui Vedat sunt arestate toate cele cinci femei si acum ramane doar sa vedem daca vor fi eliberate.

O telenovela captivanta cu un scenariu bine definit, ne este adusa in fiecare seara de luni si pana vineri „Lacrimi la Marea Neagra” este cea mai buna poveste prin care intamplarile vietii cotidiene sunt transpuse intr-un mod unic si care are drept reprezentare ceea ce din nefericire in multe familii se intampla si anume certurile in familie precedate de violenta.

Personajul pe langa care polarizeaza intreaga actiune pe nume Nefes este data ca o femeie puternica, tanara si care a avut parte de sot care de-a lungul timpului si-a schimbat comportamentul fata de ea si a recurs la batai care s-au tot repetat insa avut curajul si puterea sa puna punct la tot si sa isi i-a viata in propriile maini si puteri chiar daca acest lucru a insemnat o perioada de uitare si recuperare a tuturor traumelor suferite.

Lacrimi la marea neagra 21 octombrie 2019

Transformarea acesteia dintr-o femeie supusa si in acelasi timp devotata isi creaza propria poveste prin care reuseste sa arate intregii lumi ca femeile au drepturi egale cu barbatii si astfel devine o eroina pentru toate, reprezentandu-le drepturile prin ceea ce este, Nefes are un copil si niciodata nu ar renunta la el dar soarta devine atat de buna cu ea incat il intalneste pe Tahir un barbat cu un caracter puternic si care vede prin ea totul, prin ce a trecut si decide sa-i fie alaturi indiferent de situatie.

Viata ei incepe sa prinda contur si lucrurile par a fi pe un drum presarat cu fericire, insa cum fostul ei sot Vedat este orgolios si faptul ca aceasta a plecat de acasa fara sa-l anunte l-a enervat si mai mult asa ca impreuna cu garzile sale de corp decide sa o caute si in scurt timp chiar o gaseste, in fuga sa Nefes se intalneste cu Tahir care vazand ca sunt incoltiti decide ca impreuna sa scape de ei aruncandu-se in mare, insa are parte de o mica accidentare fiind salvata la timp de Tahir.

Lacrimi la marea neagra Episodul 36

Vazand ca a esuat in a-si prinde fosta sotie Vedat se razbuna pe toti cei care au vorbit cu Nefes in ultima perioada si chiar recurge la violenta pentru a-si indeplini scopul, dupa o ampla cautare de raspunsuri acesta reuseste sa afle unde este ascunsa si se duce inarmat la ea insa ajungand acolo il pune pe cel mai bun prieten al lui Vedat sa strige si imediat ce deschide usa ramane surprins de ce are sa se intample.

Nefes are parte de multe intamplari dar si de unele momente in care trebuie sa decida pentru ea, afla ca familia lui Tahir nu este de acord cu venirea sa in familie si considera ei ca aceasta ar putea sa le aduca mai multe probleme decat linistea pe care ei si-o doresc.

Insa dragostea nu are limite si vedem impreuna ce alte momente si trairi ne va prezenta telenovela Lacrimi la marea neagra Episodul 36, noi evenimente si incercari prin care frumoasa Nefes va trece vor fi prezentate astazi 21 octombrie 2019 de la ora 20.00 la doar cateva momente de la difuzare. (sursa: Kanald.ro)

Server 1.

error: Content is protected !!