iUmor Sezonul 8 Episodul 6 din 28 Martie 2020

Impresionati de modul in care unii concurenti incearca sa isi gaseasca glumele si sa le prezinte intr-un mod cat mai placut, cei trei jurati promit ca nu se vor lasa pacaliti de asa numiti maestri de trucruri mai ales ca lui Cheloo acestia nu-i inspira incredere si faptul ca vin sa arate ca se pricep la cateva smecherii nu inseamna ca poti fi si amuzant, acestea reies dupa modul in care si voteaza astfel de prezentari. De aceasta data se cere multa seriozitate, si revedem unele personaje pline de carisma care au fost apreciate insa din cauza voturilor slabe primite nu s-au calificat in etapa de finala. Trucuri spectaculoase impresioneaza pe Mihai care este bucuros ca unul dintre preferatii sai se reintoarce dar faptul ca unul dintre cei care vin si face un mic roast il deranjeaza pe acesta mai ales ca duce spre zona in care ii afecteaza spune el cumva imaginea dar si familia care nu are niciun fel de legatura cu acest show. Doru Octavian revine sa destina intreaga sala cu glumele sale si acestea nu sunt toate numerele care vor prinde complet juriul, parca totul s-a schimbat fata de ce am vazut pana acum.

Daca pana acum nu v-ati prins de idee avem destul timp sa vedem cum revine iUmor si pentru ca el exista datorita vietii asta fiind noua revelatia a lui Mihai care este impresionat de oamenii care vin de aceasta data reusind chiar sa-i amuze mai mult decat au facut-o sapte sezoane precedente, daca lasam deoparte pe cele carora le-a oferit maneta prin care i-a scos definitiv din a-si mai face aparitia prin fata lui. Juratii vor experimenta toate formele de umor posibil incepand de la cele dramatice, neutre sau chiar comice pana la cele care ating subiecte sensibile care il vor face pe Bendeac sa planga cerandu-si iertare ca nu poate continua discutia sustinuta.

Asteptarea lui Cheloo este taiata de aparitii surprinzatoare care il fac pe colegul sau se se intrebe de unde tot vin cu ele, semn ca vor fi momente care au fost apreciate si in mod cert acest sezon nou este diferit de ce am avut pana acum la baza ramanand totusi aceasi cerinta comedia care sa cucereasca si sa transmita chiar daca vor fi spuse lucruri care doar trec prin cap fara a fi intai procesate la adevarata lor valoare.

iUmor 28 Martie 2020 HD

Unii cand au vazut ca scena nu este pentru ei isi doresc foarte mult ca prestatia lor sa nu fie difuzata insa nu este totul cum ar vrea sa fie pentru ca fara sa-si dea seama prin simpla lor discutie pot avea sanse prin care sa primeasca cele trei like-uri astfel ca se poate califica spre etapa de alegere in care vor trimite cum ne-am obisnuit oamenii direct in semifinala unde numai cele mai bune momente se vor califica.

Distractia este nelipsita iar buna dispozitie se va resimtii peste tot mai ales cand unul dintre cei trei membrii ai juriului se v-a urca pe masa de bucurie bucurandu-se impreuna cu oamenii veniti sa-i faca fericiti, am aflat ca in pauzele dintre filmari nu se intampla nimic special iar oamenii sunt curiosi sa afle cum o sa fie insa asteptarea este pe terminate pentru ca incepem nebunia iUmor Sezonul 8 Episodul 6 din 28 Martie 2020 si odata cu ea intalnim primi concurenti.

error: Content is protected !!