iUmor Sezonul 6 Episodul 6 din 30 Martie 2019

Un roast cum nu a mai avut loc, pe scena Iumor urca astazi indragita Carmen Tanase care face un numar de exceptie cu un roast la adresa juratilor, iar dupa reactia lui Bendeac pare ca tuturor sa le fi placut de aparitia sa pe scena sezonului 6.

Si de aceasta data ne vom bucura de multe momente care pe alocuri vor starni rasul sau altele ne vor impresiona, formatul ramane acelasi in cautare de umoristi, vom vedea cum juratii rand pe rand vor scoate de la concurentii care sunt mai ‘tari’ de gura si care in loc sa isi demonstreze talentul umoristic prefera sa intre in discutii aprinse pe teme personale sau nu cu juratii, care cu siguranta vor avea pentru fiecare dintre ei o replica, dar si dislike-urile bine meritate pentru a reveni si sezoanele ce vor urma poate unii dintre ei si vor invata lectia, uitandu-se in reluare la iUmor Sezonul 6.

iUmor din 30 Martie 2019 COMPLET HD

Daca pana acum nu v-a convins ca acest reality show este pe bune, sezonul 6 o sa va faca sa va indragostiti de el, replici acide dar si momente wow vor cuprinde scena dar si hohote de ras, aplauze si suspans in cadrul noului sezon, ce poate fi urmari in fiecare seara de duminica.

Deja stiti bine, cei care primesc trei like-uri merg mai departe si vor avea sansa de a putea intra in semifinala si ulterior in marea finala unde se vor bate la propriu in cele mai bune glume si momente care vor starni umorul dar si care vor primi cele mai multe voturi si aprecieri.
Co-prezentatorii emisiunii acestui sezon sunt de aceasta data Dan Badea si Serban Copot care vor face intrarea fiecarui concurent in parte numai cum ei stiu.

iUmor Sezonul 6 Episodul 6

Incepem si astazi cu noua editie din iUmor Sezonul 6 Episodul 6, difuzata astazi 30 martie 2019, cu multe suprize atat pentru concurenti cat si pentru cei care sunt acasa.

error: Content is protected !!