iUmor ExtraViral din 27 iulie 2019

Redifuzarea celor mai bune momente intr-un superb colaj care promite tututor telespectatorilor si fanii acestui show sa revada concurentii care au avut cele mai bune prestatii pe scena iUmor intr-o noua editie virala si care este difuzata de doua ori pe saptamana in fiecare week-end cu orele serii dupa jurnalul de stiri.

Si de aceasta data ne vom bucura de multe momente care pe alocuri vor starni rasul sau altele ne vor impresiona, formatul ramane acelasi in cautare de umoristi, vom vedea cum juratii rand pe rand vor scoate de la concurentii care sunt mai ‘tari’ de gura si care in loc sa isi demonstreze talentul umoristic prefera sa intre in discutii aprinse pe teme personale sau nu cu juratii, care cu siguranta vor avea pentru fiecare dintre ei o replica, dar si dislike-urile bine meritate pentru a reveni si sezoanele ce vor urma poate unii dintre ei si vor invata lectia, uitandu-se in reluare la iUmor Sezonul 6.

iUmor 27 Iulie 2019

Daca pana acum nu v-a convins ca acest reality show este pe bune, sezonul 6 o sa va faca sa va indragostiti de el, replici acide dar si momente wow vor cuprinde scena dar si hohote de ras, aplauze si suspans in cadrul noului sezon, ce poate fi urmari in fiecare seara de duminica.

iUmor ExtraViral Episodul 9 Editie Speciala

Deja stiti bine, cei care primesc trei like-uri merg mai departe si vor avea sansa de a putea intra in semifinala si ulterior in marea finala unde se vor bate la propriu in cele mai bune glume si momente care vor starni umorul dar si care vor primi cele mai multe voturi si aprecieri.
Co-prezentatorii emisiunii acestui sezon sunt de aceasta data Dan Badea si Serban Copot care vor face intrarea fiecarui concurent in parte numai cum ei stiu.

Incepem si astazi cu noua editie din iUmor, difuzata astazi 27 iulie 2019, cu multe suprize atat pentru concurenti cat si pentru cei care sunt acasa.

error: Content is protected !!