Iubirea invinge Episodul 94 din 4 Noiembrie 2021

Ronit zice oamenilor lui sa o caute pe Prerna, Anurag il suna apoi, el nu zice ca stie ca el a rapit-o pe Prerna. Ronit zice este tarziu, Anurag zice ca Prerna ii zice lui guru al internetului, Anurag aude un clopot vechi apelul se inchide el se gandeste unde ar putea fi, Nivedita afla ca Ronit a scapat, ea cu Shivani si Anupam pleaca dupa Prerna. Prerna se ascunde, Anurag ajunge la aceea vila unde e Prerna, el merge inauntru si spune oare am gresit? Prerna ajunge afara, ea are telefonul unuia din hoti, Prerna il suna pe Anurag el zice am fugit din vila, ea zice fugi de acolo. Ronit il vede pe Anurag, el zice cine si-a pierdut telefonul si il omoara pe acel om, Ronit zice Prerna a fugit. Prerna merge la Anurag si-l dezleaga, ei sunt descoperiti, Anurag e lovit apoi se trezeste, Prerna e prinsa, Anurag vede pe huliganul cu masina de a intrat in el apoi Anurag cu Prerna sunt legati undeva sus de maini, politia suna pe Ronit, Prerna zice lui Anurag ai vrut sa zici ceva spune, Anurag zice aici? Anurag zice ca a luat un inel pentru ea.

Prerna zice spune ce vrei, Anurag zice voiam sa fac un scenariu sa zic ca te iubesc, si apoi ii spune Anurag se dezleaga apoi arunca pe un om, mai apoi Anurag i-a pe Ronit cu pistolul, Prerna fuge apoi el, ei ajung la masina si pleaca apoi pe jos, ei merg prin padure, apoi aud clopotul Mohini zice Veenei ca Anurag si-a luat mana ei, Anurag o duce la templu la apa pe Prerna, ei merg la templu, Anurag zice ca dorinta lui Prerna sa se implineasca.

Iubirea invinge Episodul 94 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 94 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 4 noiembrie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!