Iubirea invinge Episodul 73 din 20 August 2021

Anurag vine jos dimineata si afla ca sedinta s-a anulat, Mohini zice ca el cu Komolika sa cumpere haine pentru zeita, mama Prernei zice acesteia ca a gasit partener pentru Shivani, Anurag este la shopping cu Komolika, si Prerna merge cu Shivani in acelasi magazin din mall, la cabina de proba Prerna da de Anurag dezbracat fara camasa, apoi el se imbraca ei raman blocati acolo Prerna aluneca iar Anurag o prinde Komolika iese de la proba apoi Anurag cu Prerna ajung iar in brate unul la altul. Komolika da de o prietena ce zice ca Prerna e sotia lui Anurag, acea prietena zice unde e Anurag ca nu-l vad lui Komolika nu-i place ce a zis ca el va fi cu Prerna, Prerna zice lui Anurag ca a venit pentru a lua haine pentru Shivani ca are pretendent. Anurag cu Prerna se tachineaza mai apoi Komolika da de Shivani si afla ca Prerna este acolo, ea zice oare Anurag e cu ea. Komolika merge la usa lui Komolika, Prerna zice lui Anurag daca zic lui Komolika ca esti aici Prerna zice ca ei sunt acolo, apoi spune ca usa nu se deschide Prerna iese cumva ea zice am fost cu Anurag el iese din alta cabina.

Anurag a sarit in alta cabina, Anurag zice eu cu ea? Nu am fost cu Prerna mai devreme Anupam cu Nivedita ai fost apropiati Mohini i-a vazut cum el punea centura lui Nivedita. Mohini zice el te-a inselat atunci ca el vrea doar bani de la tine sa-si aranjeze viata, Anupam zice de sus nu e adevarat eu o iubesc, Prerna zice lui Anurag esti ca un cameleon ca te schimbi, Anurag spune in gand imi place sa fiu cu tine el ii trimite pupici, apoi Anurag o lauda pe Komolika, niste hoti vin spre mall spre magazinul de bijuterii, Prerna cu Shivani sunt acolo, Anurag aude cateva impuscaturi.

Iubirea invinge Episodul 73 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 73 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 20 august 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!