Iubirea invinge Episodul 71 din 13 August 2021

Komolika citeste ce scrie pe acel act semnat de Prerna ca a facut totul pentru bani, Anurag zice asta e inselaciune si vrea sa zica mai multe dar isi aminteste ca Komolika poate face rau Prernei, Nivedita trebuie sa faca asta pentru a scapa de tine. Mohini zice lui Prerna sa-si faca bagajele sa plece din casa, Prerna zice m-a drogat cand am semnat ca nu vor fi acceptate la tribunal, Prerna i-a actele de la Komolika si o impinge apoi arde actele semnate ea zice relatiile nu tin de acte Mishka se bucura pentru Prerna ea zice au ars actele acum ce faci Komolika? Prerna zice te-ai pus cu mine, Anurag se bucura, Komolika o aplauda pe Prerna, ea zice erau fotocopii doar ca originalul e la mine pus in dulap Komolika zice nu chema femeile de la ONG fiindca acum eu sunt femeia din casa si tu cealalta, Komolika merge la actele din dulap Mishka o aude si vede in oglinda unde pune cheile Komolika, Prerna zice surorii ei Shivani ca trebuie sa puna mana pe acte, Anupam vine la ele Veena zice ca Anupam e de partea noastra, Anupam zice de un plan, Anurag zice lui Komolika ca a fost baut aseara, Komolika zice ce a facut cu Prerna.

Anurag ii cere iertare, Anupam cu Prerna si Shivani discuta de planul lor, ei zic ca vor merge in casa dupa ce Anurag pleaca spre birou, a doua zi Anurag pleaca spre birou Komolika zice am eu telefonul tau dar vreau un sarut, Anurag se apleaca spre ea si zice mama, el i-a telefonul Komolika zice oare joaca teatru Anurag? Anupam zice fetelor ca el a plecat deci pot veni. Prerna cu Anupam si Shivani vin deghizati ca oameni de la fisc, ei sunt imbracati ca barbati cu turban, acesta era planul lui Anupam. Ei arata ceva hartii apoi urca la etaj, pe urma Komolika cu Nivedita le cer legitimatiile, fratele Prernei merge cu legitimatiile, Komolika suna pe Anurag dar el e la sedinta, apoi ea suna pe tatal ei Prerna cu restul merge spre camere.

Iubirea invinge Episodul 71 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 71 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 13 august 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!