Iubirea invinge Episodul 60 din 8 iulie 2021

Komolika zice ca Anurag nu pune vermilion pe ea sau macar lantisorul nuptial, Anurag accepta appi el se pune pe podiumul nuptial, la spital Prerna este suparata, ea zice tatal copilului azi se casatoreste cu alta femeie, Anurag pune lantisorul nuptial pe Komolika, Prerna fuge pe drum obosita, ea isi aminteste de cele traite cu Anurag. Anupam zice lui Nivedita ca Anurag este indragostit de Prerna, Anurag se ucra cu Komolika in masina, el zice i-a mana de pe mine ca suntem simguri acum. Shivani e nelinistita pentru Prerna, ea este sunata de fratele Komolikai care zice ca multumita ei este liber, el zice ca este la nunta Komolikai cu Anurag, Shivani zice sa nu o mai sune. Ea zice oare unde e Prerna, pe drum Anurag cu Komolika dau de o fata ce este pe drum, dar vede ca este chiar Komolika cazuta pe jos, Anurag merge si o vede insa voalul merge pe Prerna apoi el vede ca este ea.

Anurag este ingrijorat de ea, Komolika zice oare nu e moarta? Apoi ei merg sa o duca la spital Prerna ajunge la spital cu Anurag, Mohini suna pe Komolika care zice de Prerna ce a patit, Mohini zice va asteapta lumea la petrecere, Komolika zice lui Mohini sa vina dupa el acolo, Anurag e cu Prerna dar ea se trezeste, el spune nu am putut sa-mi tin promisiunea, Prerna se bucura ca el e acolo, ea zice mai vrei sa te casatoresti cu altcineva? Anurag se gandeste la nunta lui cu Komolika, el spune deja m-am casatorit Prerna zice e minciuna, ea se agita si sufera, asistenta da injectie lui Prerna apoi adoarme, Anurag nu o lasa el plange si zice imi pare rau.

Iubirea invinge Episodul 60 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 60 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 8 iulie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!