Iubirea invinge Episodul 56 din 24 iunie 2021

Anurag zice mamei lui Prerna casa e a lor si imprumutul a fost platit. Prerna afla de el ea zice cum de nu a venit la mine? La Anurag acasa Mishka e acolo si il asteapta, toti il asteapta, el vine si Mohini il duce la Chaubey. Anurag se pune jos pentru ritual si fac logodna, Anupam vede de sus el zice ce e asta? Ca Anurag o iubeste pe Prerna, Mohini da un colier lui Anurag sa dea Komolikai, apoi preotul zice lui Anurag sa ceara ceva de la Komolika. Anurag zice vreau sa cer ceva, Anurag cere in camera actele casei Prernei de la Komolika, ea zice pentru cine vrei actele pentru Prerna sau familia ei, el zice pentru ea, Komolika zice nu am mereu actele la mine, ea zice ti le dau dupa logodna, Anurag zice bine sa facem logodna, Anurag anunta logodna ce va fi maine, Prerna il suna si zice cum se simte ca nu a fost la ea Anurag plange dupa ea apoi, pe urma Mohini pune pe Anurag sa danseze cu Komolika el tot pe Prerna o vede, Anurag crede ca cu Prerna danseaza si zice imi pare rau Prerna, Komolika aude.

Mohini zice va sta bine impreuna, Komolika varsa vermilionul pe jos, Mishka zice e semn rau, Komolika zice doar mie va pune Anurag vermilion, a doua zi Nivedita merge cu invitatia la Prerna acasa, Nivedita zice ca Anurag se logodeste diseara cu Komolika, ca aseara a fost ritualul de dinaintea logodnei, Nivedita ii fac ciuda lui Prerna care pleaca sus supãrata, Nivedita zice sa veniti toti si sa aduceti pe Prerna neaparat.

Iubirea invinge Episodul 56 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 56 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 24 iunie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!