Iubirea invinge Episodul 39 din 23 aprilie 2021

Prerna s-a dus dupa dosar ea isi imagineaza pe Anurag apoi vorbeste cu poza lui Anurag, Mishka vine la ea, Shivani merge la Ronit la inchisoare Shivani il plesneste. Ea zice nu ți i ruşine. Cã ai zis cã nu mã laşi. Cã ne cãsãtorim. Ea zice sora ta a fost la noi. Ține o departe pe sora ta de noi. Ea zice de ce mi-ai facut asta? Crezi ca eu umblu dupã baieti bogati ca te-ai jucat cu mine, apoi si el zice ca o iubeste. Prerna duce dosarul la firma lui Anurag, acesta vorbeste cu colegul lui Prerna intra cu dosarul.

Anurag ii zice ca Rohit crede ca ei sunt un cuplu Prerna se apropie de Anurag, apoi Moloy il intreaba pe Anurag de sentimente Ronit zice ca ii pare rau si cere scuze apoi el rade si zice este o proasta ca, m-am prefacut Komolika e acolo Ronit s-a facut prentru ca a vazut-o pe Komolika, el de fapt o place. rerna se gandeste sa zica lui Anurag ce simte, Anurag spune ca e indragostit de Prerna.

Iubirea invinge Episodul 39 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 39 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 23 aprilie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!