Iubirea invinge Episodul 35 din 9 aprilie 2021

Prerna spune lui Anurag ca trebuie sa serveasca invitatii, Moloy zice Prernei de ce face asta Mohini a auzit ieri prin telefon ca Prerna il iubeste pe Anurag, Mohini zice fetei de ieri ca Prerna e asistenta lui Moloy ca nu e prietena lui Anurag, acesta merge dupa Prerna si iar ii cere iertare, el zice ce o deranjeaza? Prerna plange apoi zice ca nu vrea prietenia lui ea spune vrei sa uit asa repede ce ai zis dimineata, ca s-a terminat cu Naveen, ca vrea sa-i multumeasca, Anurag zice ca din prietenie a facut aia Prerna spune ce vrei sa ma daruiesc tie? Anurag spune cum poti gandi asta apoi Prernei ii pare rau, imediat Mohini o cheama pe Mishka sora Komolikei sa vina la Anurag, ea zice ca ei sunt indragostiti lui Anurag nu-i place ce aude.

Mama lui zice s adanseze cuplul, Prerna vede tot si-i vine sa planga mai apoi Prerna merge pe drum trista Komolika aproape o calca cu masina, Komolika intuieste ca are inima franta Prerna, ea ii zice sa se joace cu sentimentele. Apoi zice ca nu-i pasa ca nu e sora ei Komolika pleaca, Moloy zice lui Mohini ca de ce a facut acel anunt? Ca l-a intrebat pe Anurag inainte, trista Prerna merge spre casa, ploaia o prinde ea plange in genunchi dupa Anurag.

Iubirea invinge Episodul 35 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 35 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 9 aprilie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!