Iubirea invinge Episodul 140 din 15 Aprilie 2022

Familia Prernei vine la Anurag acasa, acesta si cu Prerna ajung iar amandoi sub voalul zeitei, la fel ca la inceputul serialului, dl Bajaj vine la Prerna sa-i coase un nasture insa ea se impiedica si Anurag cu Bajaj sar sa o prinda, apoi dansatorii vin la casa Basu toata lumea danseaza inclusiv Prerna, Shivani zice lui Anurag ce asteapta, el merge la Prerna sa danseze Bajaj se uita cum Shivani ii filmeaza, el zice lui Shivani eu sunt cumnatul tau nu Anurag, apoi Anurag bate tobele. Prerna danseaza si Bajaj vine cu tobele si canta langa Anurag toata familia se uita, apoi Bajaj i-a doua vase cum are Prerna. si Anurag face acelasi lucru, ei se intrec cine danseaza mai bine cu ele, Mohini se uita la ei la fel si Veena, si dansatorii vin acolo cu vase din alea, apoi dansatorii arunca cu jarul din vase pe Bajaj covorul ia foc.

Focul e stins de Anupam, omul ce a pus focul este prins, Mohini conduce preotul apoi familia vorbeste de incidentul petrecut. Acel unchi veni zice ca nu cumva Anurag omul ce a pus focul zice ca Anurag Basu l-a platit sa faca asta, Prerna aude si matusa la fel, acesta se supara, Bajaj s-a ars la mana iar Prerna aduce trusa de prim ajutor, el zice matusii sa o lase pe Prerna sa puna crema pe mana lui iar atunci Anurag vede ca Prerna il ajuta pe acesta voluntar.

Iubirea invinge Episodul 140 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 140 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 15 aprilie 2022 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!