Iubirea invinge Episodul 133 din 24 Martie 2022

Dl Bajaj zice angajatului sau i se pare ca acum nu mai lucreaza atata, Prerna merge si-l intreabã daca a mancat, ea zice ca pune masa, apoi dl Bajaj zice ca nu ii este foame, el zice ca a crezut ca este loiala si ii e greu de ceva zile, apoi spune multumesc ca are grija de Anurag dar ca simte ceva, Prerna ii zice ca-i pasa de Anurag, Tanvi zice mamei ca nu poate face asta. Matusa lui Bajaj i-a zis sa se dea la Anurag, ea vrea sa faca pe Prerna geloasa, apoi a doua zi Bajaj e la masa cu matusa lui. El zice ca Prerna a venit la 12 noaptea de la Anurag, politia vine dupa dl Bajaj, Anurag zice ca el e de vina pentru accident. Mama Prernei afla de la Shivani ce a patit Anurag, dl Bajaj zice a fost un accident nu intentionat.

Anurag zice ca el a pus la cale accidentul intentionat si l-a planuit la furie si avocatul va demonstra, Anurag zice sa-l aresteze si Mohini zice inspectorului sa faca acelasi lucru, Anurag zice ca atunci cand vorbea la telefon el a trecut cu masina si a venit spre el ca intenționat a trecut cu masina, Prerna pleaca de acolo, Bajaj zice Prerna, Bajaj zice trebuie sa vorbesc cu ea dati-mi timp Bajaj merge la Prerna, Bajaj zice a fost accident, Prerna zice ba nu, ai zis ca nu m va lua de la tine. Mohini zice politistului ca lucreaza pentru Bajaj, matusa zice ca bine a facut ca l-a lasat sa vorbeasca cu Prerna, Anurag zice sa nu se bage, matusa spune cine face rau lui Bajaj va regreta, Mohini zice ai uitat cu cine vorbesti.

Iubirea invinge Episodul 133 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 133 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 24 martie 2022 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!