Iubirea invinge Episodul 108 din 23 Decembrie 2021

Prerna merge spre Anurag in ploaie dar e chemata fiindca trece momentul de augur, Prerna zice ca este cineva acolo ca parca simte, Prerna pleaca, Shivani o suna pe Prerna si zice unde e Anurag, Prerna zice nu stiu ea cu dl Bajaj au ajuns acasa, Shivani zice lasa teatrul lui Prerna ca stiu tot de ce l-ai tradat? Te-ai casatorit u Dl Bajaj, Prerna zice cine ti-a spus, Ronit face semn cu ochiul la Shivani, ea zice de ce ne-ai tradat? De ce ai luat decizia asta, Shivani zice ca Anurag nu e acolo ca a mers sa opreasca nunta ei, Prerna plange, Shivani zice ca Ronit a zis ca Anurag a mers sa opreasca nunta ei, Prerna se gandeste la omul de pe jos de la templu ea zice de asta am simțit asta, Prerna fuge inapoi spre Anurag.

Anurag e dus la spital, Prerna cade jos ea se raneste la picior si ajunge la templu aproape, ea afla ca a fost dus la spital, preotul zice lui Bajaj ca trece momentul, Prerna ajunge la spital iar Bajaj este nervo, ea apuca si il vede pe Anurag, apoi intra la el insa nu stie ca are sange pe picior parca ar avea culoarea de la nunta, Prerna zice vei intreba de ce am facut asta ca vei zice ca te-am tradat Prerna zice nu aveam alta solutie sa te salvez ea zice nu am avut ce face. Doctorul zice sa iasa din salon ca i-a fãcut injectie, Prerna plange.

Iubirea invinge Episodul 108 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 108 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 23 decembrie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!