Iubirea invinge Episodul 102 din 2 Decembrie 2021

Mohini zice lui Prerna ce crezi ca las pe fiul meu sa te i-a pe tine, ca te-ai uitat la tine eu am bagat-o pe Veena in inchisoare ca Rajesh era servitorul meu, Mohini zice ca Veena a invatat-o pe Prerna sa tinteasca sus la un om bogat, Mohini zice Anurag va trebui sa aleaga intre mine si tine apoi Mohini deschide usa si Prerna iese pe ea. Anurag vorbeste cu Shivani si zice Prernei de elvetia dar ea nu aude de tristete, Prerna merge acasa, Shivani vrea sa vorbeasca Prerna merge in camera ei Anurag vede pe Ronit el fuge intr-o fabrica si vede ca este fabrica lui Bajaj, paznicul vede pe Anurag. Anurag zice lui Ronit ce face cu dl Bajat, Ronit zice nu trebuie sa fac nimic Prernei ca daca-ti fac tie ceva ea va suferi. Va plange cu lacrimi de sange Prerna, Anurag zice nu spune de Prerna el spune ce ai cu Bajaj, Ronit zice Komolika te-a iubit Anurag il loveste, Ronit ia un fier si da spre Anurag dar el se fereste.

Ei doi se bat si Ronit sparge un butoi din fabrica, apoi Anurag da cu fierul in curent si i-a foc tot, Ronit il bate cu fierul in cap pe Anurag insa el i-a zis sa fuga ca va exploda Anurag are rana la cap si se tine de cap apoi cade jos. Focul e in jurul lui Prerna vede 27 apeluri de la Anurag, ea zice ce sa fac, si il suna Anurag raspunde Prerna vede focul. El spune unde e la fabrica domnului Bajaj, Shivani zice vin cu tine sora Prerna fuge spre Anurag, Shivani merge sa dea medicamentele lui Veena intre timp Prerna ajunge la Anurag cu fratele ei ea striga pe Anurag focul este mare Anurag este pe jos, apoi Prerna il vede Dl Bajaj afla de incendiul de la fabrica lui,intr-un final Prerna ajunge acasa cu Anurag.

Iubirea invinge Episodul 102 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 102 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 2 decembrie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!