Iubirea invinge Episodul 204 din 25 Noiembrie 2022

Anurag e cu Prerna, iar Anurag zice ca de ce nu pleaca daca nu-l suporta el zice apoi ca pleaca el, ca plateste el, Prerna se duce la masina apoi, ea zice ca minte Anurag cu tot si de ce nu s-a bucurat de victoria ei? Fetita de ieri vine iar, ea da batista ei lui Prerna, fiindca ea plange, fetita ii sterge lacrimile, ea zice ca nu-i place sa planga cineva, Prerna isi aminteste de fetita ei, Prerna zice ca a crezut ca e al ei ce nu era, fetita ii da rest, ea si-a luat mancare, fetita zice ca cine face bine bine primeste cine rau rau ca ea este cu matusa ei doar, Prerna da inapoi batista ei aceasta e sunata ea pleaca. Kaushik zice ca va face sa planga pe Kukki, prietenul lui zice ca ea nu e prietena lui, el zice nu dar ca a vorbit de el, fetita merge la Anurag apoi ea zice plangi, fetita zice sa imparta mancarea, Anurag isi aminteste, ea zice unde a auzit asta, ea zice poate in burta mamei, fetita ii sterge lacrimile, Anurag zice multumesc el zice ca e de treaba, Sudeep zice lui Anurag ca a semnat lui Prerna, ea duce dulciuri acasa, ea se ingrijoreaza de Shivani, ea zice lui Kukki ca a vazut-o fetita mai draguta ca ea, Bajaj suna si o felicita pe Prerna el zice ca ea are actele de proprietate, Shivani vine acasa Kukki ii da sampanie, Shivani zice lui Prerna chiar ai inceput ruina lui Anurag? si Anurag bea pentru Prerna, el e cu prietenul lui.

Prerna zice lui Shivani ca este fericita ca sarbatoreste ca se bucura ca-i merge rau, Anurag zice precis ea petrece cu familia ei, Shivani zice lui Prerna ca se bucura dar in ochi nu se vede asta, Anurag zice prietenului ca nu e trist, ca se bucura ca ea e fericita, Shivani zice lui Prerna ca nu poate ura pe cine a iubit, fetita ce s-a vazut cu Prerna se roaga zeului, domnul Bajaj apare la Komolika, ea zice pe mine ai venit sa ma vezi? Bajaj zice ca sa nu mai vorbeasca prostii de sotia lui. Komolika zice e adevarul, nu si al Prernei, Bajaj zice ca da o petrecere mare maine pentru reusita lui Prerna.

Iubirea invinge Episodul 204 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 204 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 25 noiembrie 2022 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!