Iubirea invinge Episodul 85 din 1 Octombrie 2021

Komolika zice lui Mohini ca nu este multumita de ce face, ea zice ca o va alunga pe Prerna, Anurag zice lui Prerna ca nu permite sa o arate cu degetul nimeni, mama mirelui lui Tapur zice ca nu mai vrea relatia cu ei dupa ce s-a intamplat cu Prerna si Vikrant, Komolika zice ca Mohini a zis ca o alunga pe Prerna, Vikrant vine jos mirele zice ce ai facut Vikrant? Ei nu lasa pe Vikrant sa vorbeasca, el zice sigur Komolika a facut astea Komolika se baga si zice nu te-ai gândit la Sahil si Tapur mirii? Da la socrul meu, care aude tot desi nu vorbeste, Anupam zice lui Anurag ca-i place de el ospatarul zice lui Komolika ca ce plan a facut ca sã fie nora familiei, Anurag zice ca politia vine acolo, el zice ca nu se joaca cu demnitatea unei femei.

Soacra lui Tapur zice ca sta acolo sa afle, Komolika se sperie ea vorbeste cu Anurag si zice de ce o apara, Prerna zice de paharele din care au baut, ospatarul le-a dus pe hol pagarele insa, paharul ascuns este vazut, ospatarul se da de gol e agitat. Komolika zice lui Moloy ca va arata lui Anurag sa nu mai fie asa curajos, pe urma Prerna cu Vikrant se uita la ospatari, sa-i recunoasca, cel vinovat are emotii, Anupam pune sirena politiei Anurag il prinde ospatarul fuge apoi e prins, el recunoaste ca el a facut astam, Anurag zice cine e cel ce l-a platit, candelabrul aproape cade Komolika merge la Anurag, de fapt e planul ei. Lumea se sperie, Komolika da un cu țot ospatarului sa se salveze el pune cutitul la gatul Prernei.

Iubirea invinge Episodul 85 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 85 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 1 octombrie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!