Iubirea invinge Episodul 74 din 26 August 2021

Prerna trimite inregistrarea cu hotii la politie, ei afla de jaf, la televizor dau stirea despre cele intamplate iar Mohini vede stirea la fel si mama Prernei, Mohini zice Niveditei de huligani ea cu Nivedita si cu Anupam merg spre mall hotii afla ca politia stiu de ei si spun cine a zis? Prerna zice eu am facut hotii omoara pe un om apoi Prerna e luata ostatica de unul din ei, politia si oamenii ajung la hotel Mohini cu Nivedita ajung si ele acolo si mama Prernei ajunge acolo, Mohini zice ca din cauza fetei ei s-a intamplat asta si precis a fost langa Anurag, el o salveaza pe Prerna apoi ei sunt salvati si ies afara. Familia ii imbratiseaza, apoi Shivani zice lui Prerna ca Anurag a salvat-o iar azi si o iubeste, Komolika e geloasa pe Prerna. Anurag zice lui Anupam ca doar la Prerna se gandeste, el zice ca are ceva plan Anurag zice Komolikai ca pentru a salva inelul lor de aia a facut astea pentru Prerna, Ronit fratele Komolikai afla de nunta lui Shivani, Prerna zice lui Komolika ca povestea de a zis-o Anurag cu inelul e falsa, Prerna zice ca Anurag ma are in minte pe mine si tu poti pleca din casa.

Komolika o impinge pe Prerna insa ea da cu ea pe jos, Ronit vine acasa la Shivani el are un cutit, prietenul lui zice ce faci. Anurag zice lui Prerna ce face de ce o provoaca pe Komolika? Anurag o prinde pe Komolika si o pune la zid, ei se uita unul la altul cu dragoste, Komolika se gandeste la ce a zis Prerna ca Anurag o va alunga din casa, Prerna zice lui Anurag de casatoria lui cu Komolika e falsa ca e aranjament mai apoi Prerna zice lui Mohini ca este nora ei Prerna da ordine servitorilor, politia vine dupa Prerna fiindca ea a hartuit pe doamna Anurag Basu deci pe Komolika, Komolika zice Prernei ca tatal ei a facut asta.

Iubirea invinge Episodul 74 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 74 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 26 august 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!