Iubirea invinge Episodul 72 din 19 August 2021

Prerna cu Anupam continua raidul fals de la Fisc in casa lui Anurag insa ei cauta peste tot, Prerna zice Komolikai ca e sotie falsa, Komolika merge dupa Prerna si zice de ce ai zis sotie falsa, Komolika zice Prerna v-a trimis? Prerna vede cheile de la dulap, tatal Komolikai suna la cei de la Fisc, mai apoi Nivedita il suna pe Anurag si zice de raid. Prerna nu a descoperit cheia buna, Anurag ajunge acasa, el merge sus spre Prerna, Prerna vede o alta cheie si actele dar Anurag vine la ea, Prerna zice nu ma va lasa sa iau actele, ea scapa actele jos apoi le i-a de jos, Anurag vede ca este Prerna, el vede lantisorul ei de la gat, Anurag zice Prernei ca e casatorita? El stie ca este ea, apoi cei doi se imbratiseaza, apoi Prerna vine jos cu actele.

Dar Komolika ii da barba jos, toti vad ca este Prerna apoi Komolika zice da si tu jos barba Shivani, Komolika i-a actele de la Prerna apoi Anurag vine si se da pe langa Komolika sa nu faca rau Prernei, el ii face masaj desi nu-i place, Prerna zice mamei acasa ca le-au prins, Prerna zice am avut actele dar Komolika m-a strigat, mama ei zice ai renuntat asa uşor, apoi Prerna merge iar la Anurag acasa iar el se bucura sa o vada, Anupam cu Nivedita se gadila, ei se inteleg de minune, ea zice lui Anurag.

Iubirea invinge Episodul 72 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 72 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 19 august 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!