Iubirea invinge Episodul 64 din 22 iulie 2021

Mohini zice Komolikai de Luna de miere a ei cu Anurag, ea zice ca il convinge ea pe Anurag a doua zi Nivedita cheama pe Anurag la mama lui, Mohini ii zice de luna de miere, Anurag zice e sansa mea sa arat Komolikai ca o iubesc, de fapt e planul lui Anurag minte si zice ca casatoria cu Prerna a fost o greseala, el zice ca accepta sa mearga cu Komolika in luna de miere. Anurag zice apoi nici nu stii ce te asteapta Komolika te-ai jucat destul. Prerna vine pe hol ei doi se ciocnesc. Anurag o prinde ei isi amintesc momentele lor firul sacru se lipeste de Anurag mai apoi Komolika zice lui Prerna de luna de miere ca vor petrece noaptea nuntii, Prerna zice ca nu va permite asta, Komolika zice daca face asta se va plec in fata ei, ele fac pariu acasa la Prerna suna telefonul Shivani raspunde, nimeni nu raspunde la celalalt capat.

Mama Prernei da lista cu cumparaturi, Shivani vede in piata pe fratele Komolikai el zice ca o iubeste, Mohini da binecuvantarea lui Anurag si Komolikai, Komolika vede ca Prerna nu e in camera, Prerna e afara, ea zice ca e alta masina. Ei afla ca soferul e bolnav, Anurag mulțumeste lui Prerna ca a adus alta masina, Prerna o conduce pe Komolika la masina. Komolika zice nu ai zis ca ma vei opri, Komolika pleaca cu Anurag masina cu care merg Komolika si Anurag se strica pe drum, soferul zice ca masina trebuie impinsa, cei doi imping masina iar soferul filmeaza si arata Prernei.

Iubirea invinge Episodul 64 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 64 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 22 iulie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!