Iubirea invinge Episodul 63 din 16 iulie 2021

Anurag merge jos la Prerna si la Komolika el face pe Komolika sa plece de acolo apoi zice Prernei sa plece ca nu va obtine nimic, Prerna zice am venit sa dau inapoi ce am primit, si impreuna cu Mishka merg la Mohini sus, Komolika zice Prerna zice ca e nora familiei. Mohini zice am chemat pe cineva si Prerna nu va mai sta aici, mama Prernei ajunge la ei Mohini zice hai sa mergem sa vedem Anurag zice Prernei sa plece ea zice nu ascult ordinele tale, Prerna zice te-ai jucat cu viata mea acum ma voi juca eu mama Prernei ajunge si o striga, Mohini zice fata ta face spectacol aici ca strica ritualurile. Nivedita zice ca Prerna vrea sa puna mana pe Anurag, Veena mama Prernei zice il vezi pe Anurag nu zice nimic ele te vorbesc iar el tace, mama Prernei o duce pe Prerna ea zice nu pot trece pragul mama Prernei vede vermilionul, Prerna zice nunta noastra s-a intamplat, Prerna zice cum a fost la templu cu nunta lor, Veena merge la Anurag si zice ce ai zis acasa la mine? ai jurat la templu mama Prernei zice Prernei nu pot fi impotriva ta ca e alaturi de ea, apoi se desparte de ea si pleaca.

Mohini zice Prernei sa plece, Shivani aude pe cumnata ei vorbeste la telefon, Prerna zice lui Mohini sa sun eu la politie? Prerna se face ca suna la politie ea zice nimeni nu ma poate da afara Prerna merge in camera sus ea plange apoi ca i-a distrus emotiile mai apoi Komolika merge la Prerna in camera si i-a bijuteriile ei, Prerna zice ai tradat pe sora ta Mishka ce josnic, Anupam zice lui Anurag cand zici ca esti insurat cu ea? Nu vezi ca sufera Prerna, el zice mariajul tau cu Komolika nu e valid ca vei suferi daca Prerna sufera, Anurag zice siguranta Prernei e pe primul loc.

Iubirea invinge Episodul 63 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 63 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 16 iulie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!