Iubirea invinge Episodul 62 din 15 iulie 2021

Prerna zice eu am vermilion aplicat pentru Anurag dar tu Komolika tu nu ai, mama Prernei o cauta Mohini zice ai dovezi de la nunta poze sau ceva? Mohini vrea sa o alunge pe Prerna ea zice am dreptul ca tine sa stau aici ca eu sunt prima sotie Mohini zice ai dovezi? Prerna zice vreti dovezi? Komolika zice da, Prerna zice zeita a fost martora noastra Prerna zice vrei dovada o aduc, ea pleaca dupã cineva la poarta Mohini zice incepe slujba preotului Prerna merge inapoi ea aduce pe preotul ce a fost acolo la templu Prerna zice ti-ai amintit Anurag, apoi zice uitati preotul a fost martor la nunta noastra, preotul spune cum ei si-au pus acel fir sacru care e mai sfant ca ghirlandele, el zice ca zeita a fost martora Mohini zice e adevarat Anurag? El zice da. Preotul le-a adus dulciuri atunci la nunta lor Prerna zice de firul sacru si-l arata ea zice ca nunta lor a fost la un moment prielnic cum nu e o data la 15 ani si ca Anurag i-a aplicat vermilion Prerna zice nunta asta nu e legala si e desarta ca Komolika, Prerna zice de azi voi sta aici cu Anurag in casa nu plec nicaieri apoi multumeste preotului, preotul adus de Mohini zice ca nunta facuta de Anurag cu Prerna e valabila si tot e adevarat ce a zis ea ca a fost un moment prielnic foarte rar.

Si ca i-a pus vermilion de la picioarele zeiței, Prerna zice mama soacra lui Mohini ea se enerveaza si zice ca e servitoare apoi ii vine rau, Komolika zice lui Prerna vrei sa-l revendici pe Anurag? Prerna zice iau ce e al meu Komolika zice nu stii ce pot sa-ti fac Komolika zice am sufletul negru desi sunt frumoasa, Komolika zice o masina te poate calca sau fata ta poate fi desfigurata, Komolika zice te voi face sa suferi, te duc la azilul de nebuni, Anurag aude tot de sus el isi aminteste de un baiat ce i-a zis de Komolika, el este Aryan Mera si a zis de fosta lui iubita cum Komolika a acceptat o provocare de la un prieten de a lui de a-l cere de sot, el zice cã=a prietena lui a avut accident din cauza Komolikai.

Iubirea invinge Episodul 62 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 62 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 15 iulie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!